reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

ja się staram nie pić i ogólnie zatrzymać ten mocz dłużej żeby był bardziej skoncentrowany, ale niestety od 6 lat walczę z pęcherzem nadreaktywnym a co za tym idzie wizyty w toalecie co max 2h to u mnie standard…
Na szczęście jakoś daję radę robić testy owu i wyłapuję pika. Szkoda tylko że efektów jak na razie brak 😅
Ile czasu nie pijesz i zbierasz siusiu ? 2 h wystarczy ?

reklama
Cześć, chętnie tu sobie do Was przysiądę ;)
Ja zaczynam drugi cykl starań - w poprzednim wyłapałam biochema. Nigdy więcej nie będę robić testu przed miesiączka 🙈
Dzieci nie mam. W zeszłym roku byłam dwa razy w ciąży - obie straciłam na tym samym etapie. Zrobiłam tysiąc pięćset badań, zjadłam karton suplementów i czujemy, że jest to moment na powrót do gry ;)

Dobra, a czy jest jakiś sposób, zeby sprawdzić czy będę w ciąży w sierpniu?
Skoro już przed owulacją ciąża daje wiarygodne objawy, to może daje tez pare miesięcy przed sowim istnieniem?

Cześć, chętnie tu sobie do Was przysiądę ;)
Ja zaczynam drugi cykl starań - w poprzednim wyłapałam biochema. Nigdy więcej nie będę robić testu przed miesiączka 🙈
Dzieci nie mam. W zeszłym roku byłam dwa razy w ciąży - obie straciłam na tym samym etapie. Zrobiłam tysiąc pięćset badań, zjadłam karton suplementów i czujemy, że jest to moment na powrót do gry ;)
siemanko :) zapraszamy

u mnie znowu jest tak że ochotę mam dopóki nie pójdziemy do łóżka… tam mi się włącza taka blokada, że na dobrą sprawę mógłby skończyć w 2 minuty i się odwrócić plecami po… prawie każdy dotyk jest dla mnie nieprzyjemny i się zmuszam…

Od kiedy się staramy podchodzę do tego bardzo zadaniowo, wiem że to niezdrowe ale mózg odmawia mi posłuszeństwa 😞
Łudzę się że jak wreszcie zajdę to seks będzie taki jak dawniej… w ogóle jak myślę o ciąży to ona mi się z jednej strony wydaje czymś bardzo abstrakcyjnym a z drugiej jakby lek na całe zło i magiczne rozwiązanie wszystkich dotychczasowych problemów… 😞
noo to kurfaa przykre bardzo bo myśle , ze oddam się i ranie mojego starego a on mi nic nie zrobił przecież

Dobra, a czy jest jakiś sposób, zeby sprawdzić czy będę w ciąży w sierpniu?
Skoro już przed owulacją ciąża daje wiarygodne objawy, to może daje tez pare miesięcy przed sowim istnieniem?
Jasne! Zaplanuj remont na wakacje, najlepiej na owulację i ciąża gwarantowana! I przedewszystkim odpuść! Najlepiej wogóle seksu nie uprawiaj bo itak wysikasz 2 kreski. 😂

Jasne! Zaplanuj remont na wakacje, najlepiej na owulację i ciąża gwarantowana! I przedewszystkim odpuść! Najlepiej wogóle seksu nie uprawiaj bo itak wysikasz 2 kreski. 😂
Ooooo idealnie. Czyli jak ja zaczynam remont w czasie owulacji to ciąże mam murowana w tym cyklu? :D

reklama
Ooooo idealnie. Czyli jak ja zaczynam remont w czasie owulacji to ciąże mam murowana w tym cyklu? :D
Albo malowanie ścian w szopie xD najważniejsze to odpuścić i nie myśleć

(jesteś nowa wiec tak tylko nadmienię, ze my sobie taką bekę ciśniemy, bo nieraz nie dwa pojawiały się tu dziewczyny z radami, że tzreba po prostu wyluzować i się uda. No takie rady dla ludzi starajacych się latami są średnie :D)

Do góry