Nel331
Fanka BB :)
Ja tez nie ! Może niepotrzebnie się czaje na starego xDKuuurde, żadnego pryszcza nie ma![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie ! Może niepotrzebnie się czaje na starego xDKuuurde, żadnego pryszcza nie ma![]()
Brzmi jak dobrze zapowiadająca się książkaHehe, no taka mam akurat moje ulubione wino w piwnicy.
Także pełnia, wino, piękne pecherzyki, stary nagrzany - brzmi jak plan na wieczór![]()
Rob na zdrowieMyślicie, ze jak się staram nie jeść i nie pic już z 2h ale musiałam popić tabletkę na ból głowy to mogę za jakieś 20 min zrobić test owu?Ja się do tego nie nadaje bo mnie się zawsze sikać i pic xD w
oczekujęMyślicie, ze jak się staram nie jeść i nie pic już z 2h ale musiałam popić tabletkę na ból głowy to mogę za jakieś 20 min zrobić test owu?Ja się do tego nie nadaje bo mnie się zawsze sikać i pic xD w
Jesteś najlepsza :*oczekuję
Myślę, że możemy wmówić Twojemu pęcherzowi, że ten łyk wody to wypocisz a nie wysikasz![]()
Chciałabymoczekuję
Myślę, że możemy wmówić Twojemu pęcherzowi, że ten łyk wody to wypocisz a nie wysikasz![]()
Chciałabymco prawda już jest lepiej ale jeszcze jakiś czas temu ja potrafiłam dziennie isx do toalety 20 razy i w nocy z 15. 2 kropelki ale musiałam.
![]()
Jakie zazdroJesteśmy idealnym przykładem jak pięknie w przyrodzie wszytko się równoważy.
Do niedawna sikałam 2 maks 3 razy dziennie![]()