Brownie1992
Moderator
U mnie tak samo tez nie dzialaPatrzylam, miałam pisać że ten link nie działamam błąd 404
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo tez nie dzialaPatrzylam, miałam pisać że ten link nie działamam błąd 404
jasne, że takdokładnie, jak to mówią studnia bez dna, ale powoli do przodu i będzie pięknie![]()
uwielbiam ruskiea pierogi z grzybami to specjalność teściowej, ja to jestem specem od ruskich![]()
My z mężem tez, chociaż on ma lekko niezdrowy stosunek do ruskich, kiedyś zrobiłam 130sztuk, stary poszedł na rower, zrobił 100km, wrócił i zjadł ponad 70. Nie na jednym posiedzeniu co prawda, przez cały dzień. Od tamtej pory powiedziałam, ze koniec, pier*ole, nie robię, wannę bym zrobiła i wszystko zeżre.uwielbiam ruskie![]()
Nazywa się to dikirogen i jest to jakiś włoski specyfik
wow niezły jestMy z mężem tez, chociaż on ma lekko niezdrowy stosunek do ruskich, kiedyś zrobiłam 130sztuk, stary poszedł na rower, zrobił 100km, wrócił i zjadł ponad 70. Nie na jednym posiedzeniu co prawda, przez cały dzień. Od tamtej pory powiedziałam, ze koniec, pier*ole, nie robię, wannę bym zrobiła i wszystko zeżre.
ooo proszę panią! Toż to luksus, swoją wędlinka jest zawsze na propsie, ja póki co się cieszę, że będę miała spiżarkejasne, że tak. Ja w tym roku wreszcie wędzarni się dorobiłam
i jestem happy
![]()
Rozumiem, wiec wTrochę dziwny stosunek mio do chiro bo optymalnie jest 40:1 tu jest 5:1 a nic nie czytałam o takich wskazaniach. No i nie ma info o kwasie więc niemetylowany.
Jednak brałabym puerie i ten inozytol z aliness
no co swojej to swojeooo proszę panią! Toż to luksus, swoją wędlinka jest zawsze na propsie, ja póki co się cieszę, że będę miała spiżarke![]()