Brownie1992
Moderator
U mnie tak samo tez nie dzialaPatrzylam, miałam pisać że ten link nie działamam błąd 404
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tak samo tez nie dzialaPatrzylam, miałam pisać że ten link nie działamam błąd 404
jasne, że takdokładnie, jak to mówią studnia bez dna, ale powoli do przodu i będzie pięknie![]()
uwielbiam ruskiea pierogi z grzybami to specjalność teściowej, ja to jestem specem od ruskich![]()
My z mężem tez, chociaż on ma lekko niezdrowy stosunek do ruskich, kiedyś zrobiłam 130sztuk, stary poszedł na rower, zrobił 100km, wrócił i zjadł ponad 70. Nie na jednym posiedzeniu co prawda, przez cały dzień. Od tamtej pory powiedziałam, ze koniec, pier*ole, nie robię, wannę bym zrobiła i wszystko zeżre.uwielbiam ruskie![]()
Nazywa się to dikirogen i jest to jakiś włoski specyfik
wow niezły jestMy z mężem tez, chociaż on ma lekko niezdrowy stosunek do ruskich, kiedyś zrobiłam 130sztuk, stary poszedł na rower, zrobił 100km, wrócił i zjadł ponad 70. Nie na jednym posiedzeniu co prawda, przez cały dzień. Od tamtej pory powiedziałam, ze koniec, pier*ole, nie robię, wannę bym zrobiła i wszystko zeżre.
ooo proszę panią! Toż to luksus, swoją wędlinka jest zawsze na propsie, ja póki co się cieszę, że będę miała spiżarkejasne, że tak. Ja w tym roku wreszcie wędzarni się dorobiłam
i jestem happy
![]()
Rozumiem, wiec wTrochę dziwny stosunek mio do chiro bo optymalnie jest 40:1 tu jest 5:1 a nic nie czytałam o takich wskazaniach. No i nie ma info o kwasie więc niemetylowany.
Jednak brałabym puerie i ten inozytol z aliness
no co swojej to swojeooo proszę panią! Toż to luksus, swoją wędlinka jest zawsze na propsie, ja póki co się cieszę, że będę miała spiżarke![]()