reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 35+

reklama
Kurcze a zapomnialam pochwalilam sie corka a sama ....ze mna tak sobie,mam macice przodujaca !;//,tzn ze musze zrezygnowac z pracy ? Nie mam fixycznej pracy jednak 12h 4 dni w tyg i jutro ide do lekarza pytac sie ci ribic bo usg bylo w piatek i rezultat baby ok Ale Ja macica przodujaca

Moze wuecie cos...I zero sex?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Weee kobity sadze ze Po corce bedzie u mnie JuZ koniec .......
Ale bede probowac;)
Wkoncu celine Dion byla Po 40 Jak uridzila blizniaki ha ha a maz 70

Kochana, jak urodzisz to Walcz o rodzeństwo dla córci bo warto. Fajnie jest mieć dziecko ale dwoje czy troje to już wspaniałość nad wspaniałościami. Nie trać nadziei bo wszystko przed Tobą!

U mnie załamka... Mój ma złe wyniki badania nasienia :( Czarna rozpacz...

Ania nie placz!! Lepi jak JuZ cos wiecie niz jak my niby nieplodnosc idiopatyczna (zaden problem a ciazy nie bylo 3 lata)!!!
Nic tylko teraz isc di lekarza i zapytac jakie suplementy brac I co ribic z nim ,napewno musi cos brac ,to lepi ze tylko on a zreszta jski jest ten problem bo razem ch problemow jest wiele
0poxzytan na necie problem z nasieniem I co teraz
Super ze ty jestes zdrowa bo to wazniejsze!! Jesli masz ovulke itd to jest ok a maz Sue podleczy i bedzie ok

U mnie załamka... Mój ma złe wyniki badania nasienia :( Czarna rozpacz...

Myśle, że nie ma co się załamywać. Trzeba teraz znaleźć rozwiązanie problemu, poszukaj dobrego androloga i stosujcie witaminki i będzie gitez.
Dobrze, że u Ciebie Ok, to już sukces! Nie trać wiary!!! Nowy Rok nowe szanse i nowe nadzieje!

reklama
Do góry