Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JA JA JA TESTOWAŁAM DZISIAJ :-)nie wytrzymałam rano. A oto wynik:
Zobacz załącznik 569413
Zrobiłam zdjęcie rano, żeby od razu wrzucić Wam dziewczyny, ale kabla nie wzięłam i nie miałam jak.....oczywiście w realu troszkę wyraźniejsza ta druga kreseczka
co 10 min. w pracy na zdjęcie testu zaglądałam, upewnić się czy ta druga kreska nadal tam jestmam nadzieję, że w czwartek @ nie przyjdzie....
lamorela ???

a widzisz, nadzieja umiera ostatnia, teraz dużo zdrówka i nudnych 9 miesięcy ciąży. Tak się martwiłaś… strasznie się cieszę:-)
ciężko powiedzieć, ale skoro @ brak, to nadal jest nadzieja. Niektórym dziewczynom po tygodniu od spodziewanej @ dopiero testy wychodziły. Niestety trzeba czekać…Dziękujębardzo bardzo gratuluje:-) niech sie dzidzius teraz zdrowo rozwija! Czyli talizman zadzialal!![]()
OneMoreTime - dalej nie mogę uwierzyć, byłam pewna że będzie @ na 1000% A tu się jednak okazało,ze koleżanki jednak miały racjędziękuję za zawsze zaciśnięte &&& jak widać bardzo pomogły
![]()
:-) ja wyliczyłam mój termin na 14 marca
Kurczę, jakie to fajne uczucie co?:-)
FajneZawsze do usług:-) ja wyliczyłam mój termin na 13 marca
Kurczę, jakie to fajne uczucie co?:-)
![]()
pracujesz? planujesz iść na zwolnienie ? jakiś plan?
Dobrej nocy;-)