reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Tesiak - gratulacje!!!!! i powodzenia :tak::tak::tak:
Beti1986 - dzięki :-) też mam nadzieję, że to owu.... działamy i zobaczymy ;-)
Dziewczyny to i mnie dopiszcie do testowania, ale dopiero na 22.06.

reklama
no ja tez ogladam modelki:)

bylam dzis u gina i zdrowa jak ryba jestem. mam pelno pecherzykow, owulacja byla na lewym jajniku bo pecherzyk pekniety i klucie czulam tez. ogolnie jestem stworzona do rozrodu ;)

Karola- gdzie się podziewasz kochana?

jestem, jestem kochana!

dzi ś byliśmy w Łodzi ja miałam tomograf (z powodu tego naszego wypadku w lutym i pękniętego oczodołu i czaszki) a mąż opróżnił jajeczka, :-D pomocy nie chciał, działał sam ale wyniki będą dopiero jutro, nie opłaca nam się jechać 70 km (w sumie 140 w obie strony) po odbiór więc kupiłam kopertę, znaczek i zapytałam panią w laboratorium czy mogą mi wysłać wyniki pocztą no i zgodziła się :happy:

karotka jejku, ale już wszytsko jest ok? ja swego czasu notorycznie mdlałam w kościele :sorry:

moniqaa a może masz tak jak ja, że owu jest w co drugim cyklu? mnie też testy wychodzą jeden cykl negatywne a dopiero w następnym są pozytywne i jest skok temperatury!

tesiak wow, gratulacje!!!! piękne II kreseczki!

tygryseczek witaj w klubie, mnie też już pykło 9 miesięcy! :-(

betii widze, że mój rocznik jesteś ;-)
super, że była owulacja, trzymam kciuki, teraz tylko czekamy na testing, kiedy testujesz?

Ostatnia edycja:
Gabi84 proszę :-) Jeśli 84 to rocznik, to widzę, że jesteśmy rówieśniczkami :-D

Karola właśnie tak mi się wydaje, że w co drugi cykl. Jeśli teraz będą same negatywne to się potwierdzi moja teoria... :-(

Termin @ Termin Testowanka

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 26.06
AniolekBB - 28.06
tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06(chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
żabucha- 11.07

moniqa a jak bylas u gina to nic nie mowil na etmat tego jednego jajnika? nic nie bylo widac, ze moze jakos nie funkcjonowac odpowiednio?

karola no ja jestem ten rocznik co ty:)

moniqaa zobacz sobie na moje wykresy, no jak byk, co drugi bezowulacyjny :-(

teraz mam monitoring i Gin widząc, że z owulki nici szykuje mnie w następnym cyklu na HSG ale ja będę naciskać by się jeszcze z tym wstrzymać, zrobimy monitoring nastepnego cyklu (tego w którym jest owulka) i jak się nie uda zajść w nastęopnym cyklu to moge iść na to HSG bo może rzeczywiście mam jeden jajowód zapchany i dlatego nie ma owulacji.

idź na monitoring, może Gin da Ci coś na stymulacje pęcherzyków (np. CLO)

beti dlugo się starasz? napisz coś o sobie :happy:

Karola, muszę się przejść do tego gina :tak:
Ostatnio jak byłam wszystko było OK, dopiero teraz załapałam, że co drugi cykl mi testy owu wychodzą pozytywne... Tak zerkam na Twoje wykresy i widzę, że u Ciebie to jeszcze inaczej, bo te cykle bez owu masz całe takie skoczne.
U mnie niby jest faza wyższych temp. ale nie ma typowego skoku, jest tylko "schodkwe" przejście: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

no ja mam w domu dwulatka juz:) staram sie pierwszy miesiac:) z synkiem samo wyszlo bo sie neizapezpeiczalismy ale tylko raz w dni plodne byl seks wiec za pierwszym razem sie zrobil. aha no i w zeszlym miesiacu mialam ciaze biochemiczna i 4 dni po terminie dostalam okres:/

Dziękuję Wam wszystkim bardzo:) Jeszcze mam dużo obaw więc tak naprawdę cieszyć się będę po wizycie u gin.

Beti miałam pewne podejrzenia. To znaczy wg mojego wykresu to jest niemożliwe. Natomiast pobolewa mnie podbrzusze, kłuje w piersiach,etc. myślałam że to na okres ale tak dzieje się od dłuższego czasu. Mam 44 dc i pomimo przyjmowania castagnusa @ się nie pojawiała.

Spokojnej nocy:)

reklama
Witam i ja z rana. Patrząc za okno można tylko depresji dostać. Masakra. Kiedy to się skończy.

Gabi- skąd jesteś? widzę że DŚ :)
Beti- super że wszystko w porządku. Oby się udało :)
Karola- kiedy wyniki tomografu? Trzymam kciuki za wyniki męża i oczywiście Twoje &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam dzisiaj sprawy do załatwienia więc nie wiem kiedy się odezwe. Pozdrawiam :*

Termin @ Termin Testowanka

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06(chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
żabucha- 11.07

Do góry