reklama

Staraczki forever!

Cześć:)

LIL bidulko trzymasz się jeszcze?? Jak Maciuś? A Martynka chociaż zdrowa??

KOCIE śliczneście jak zawsze i na wszystkich zdjęciach:)) A siedząca UfOla boska!!!

RURKA Wikuśka najpierw raczkowała a potem siedziała:)) Ale nie wiem dokładnie ile miała:))
Wiesz po co ma się Zuzinek wysilać jak darmowe ręce som??

MADE a coś Ty do mnei napisała na tych weterankach co???

A ja już wiem czemu my takie niegreczne osttnio.... jednom czwórkę dojrzałam na pewno a druga mi mignęła zanim zostałam ugryziona w palec:)) czyli byśmy dwie górne czwórki chyba zaliczyły....
ufffff to znaczy że dziecko mi się jednak nie popsuło:))

Pytanie mam - czy ten "dom zły" to z gatunku takich strasznych duchowych, strasznych wymyślanych, strasznych bo przemoc czy inszy straszny? Zamierzam obejrzeć ale jedyny mój czas to tuż przed snem i nei wiem na co się nastawiać...

reklama
O jest Monia :-) Nasza pozytywna wibracja :-) Ja już na wylocie jestem i zaraz sobie ładnie padnę, ale jak nie zacznę z Wami pisać to już się nigdy nie wdrożę. I trzymam kciuki za ząbki! Ten film chyba słyszałam, że troszkę straszny - za jakiś czas też będę oglądać.

Ajas witaj kochana nasza :-) Na czym dziś stoi? :-)

A Rureczka i Made postanowiły ze mną nie konspirować więcej?? Przytulta mnie na tym PW bo się martwię....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zresztą każdy mile widziany z przytulakami.....A co tam, dołączę to Kocurka w monotematycznym zachwycie...

Wioluś
najbardziej czekam na Twojego przytulaka...

uffff maly mi tak w kompie zamieszal , ze wszystkie literki poprzestawial i nic napisac nie moglam ...

Monika ja nie pomoge z filmem , sama bede ogladac dopiero , ale z mezem w domu :-D

co do zebow dzisiaj wypatrzylam dwie dolne dwojki wiec moze u nas te nocki tez od nich sa ? ciekawe kiedy wyjda .. oby szybko :))

Pok , a powiedz mi czemu nie zaakceptowalas mojego zaproszenia na FB ?
znaczy wsumie nie musisz odpowiadac , ale nie powiem troche mnie to ciekawi :)

ooo, mój narcyz hahaha

ale cudny !! :)))

Cześć. Niewiem czy ktoś tu mnie jeszcze pamięta, ale ja was tak:-) Nie mam dużo czasu, po porodzie miałam problemy zdrowotne z Mikusiem poza tym ciągle coś do zrobienia.
Ale wpadłam tu żeby prosić was o pomoc. Nie będę opisywać co i jak, poprostu zajrzyjcie tu https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/przeszczep-serca-zycie-dla-bartusia-60163/ i przekażcie informację dalej na inne wątki i do swoich znajomych, może ktoś pomoże

caluski dla maluchow , wpadlabys opowiedziec co tam u was sluchac :)

Może się pocieszę fotkami z wyjazdu...? :eek::sorry:
Oto Ufolek na schodach
Zobacz załącznik 489384
A tu Ufolek zaczytany...
Zobacz załącznik 489386
A tu z mamą :)
Zobacz załącznik 489387

Koniec sesji na razie, trzeba zejść na dywan, do beksy...:))

cudna jest !! no i mamusia tez boska :))

Dziewczyny ile miały Wasze dzieci jak zaczęły siadać??

o ile dobrze pamietam to tak juz stabilnie ok 5 miesiaca siedzial , a wczesniej to takie troche gibanie sie bylo i z pomoca poduch posiedzial chwilke :)

Kocurku ja to największą różnicę między swoimi dziećmi widzę po swoich czyczkach i moim garbie :eek:

Rureczko jeszcze troszkę poczekaj z sadzaniem - nie uszkodzisz jej, ale nie ma co się spieszyć. Mi czasem brakuje tego czasu jak Martynka leżała plackiem :eek:

mala dalej wisi na cycu ?? kurka moj to juz masakra taki cycuch sie zrobil
podchodzi bluzke mi odchyla cyca wyciaga sobie :szok: ciagle sie wtula tylko , noca cyc musi byc do przytulenia ... masakra bez kitu hehe
a najlepiej jak je jedna reka pod cycem glaszcze , w buzi cyc , a druga reka glaszcze drugiego cyca z takim namaszczeniem jakby co najmniej cos swietego macal hehe , a i jeszcze sutami sie bawic lubi :szok:
juz pomyslu nie mam na niego , co to bedzie dalej ? jakies pomysly ? :)

mi tez czasami brakuje jak Nat lezal na macie :rofl2:

Zobacz załącznik 489490

dobranoc!

O jeszcze Ewcia i Asionek :-)

Asionku ja na razie nie mam siły odzwyczajać od cyca. Czekam aż mała będzie więcej rozumieć. Może wakacje za rok? Ale powiem szczerze, że jak dziś z namaszczeniem gryzła tymi swoimi ząbkami mojego sutka to myślałam o jakimś expresowym odstawieniu....Maciuś mnie tak nie gryzł...:eek:

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Dobranoc LILUŚ:))

ASIONEK ja bym obstawiała zęby:) U nas tosamo:))
I wiesz co? Jakie te nasze dzieci podobne... WIkuśka teraz też się strasznie przycycowała... i też dwa chce na raz, jeden do jedzenia, drugi do głaskania...
Nie wiem jak ja ją odstawię całkowicie.... - narazie udało się odstawić picie i tulenie "pomiędzy" czyli np w trakcie zabawy....

Idę do wanny. Film zostawiam na jutro:)
Dobranoc:)

reklama
Właśnie jakościowo lepiej wyglądają na kompie, a przy wgrywaniu sporą tracą...
A ja faktycznie Wam się nie pokazywałam.... chyba z tych wstydliwych jestem...:zawstydzona/y:

Obstawiam, że Made ogląda siatkarzy... Ale, niestety, obrywamy...:confused2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry