reklama

Staraczki forever!

reklama
Jest ktos jezcze do kofeiny?

Ewcia dorzuc zabek czosnku w plastrach i ciut masla... Tak mi slina pociekla na tego twojego dorsza i moja kulinarna wyobraznia teraz pracuje i pracuje :-p

Wiolu... Mnie zagielo. Dobrze, ze made sie naczytala, ze bedzie dobrze! Moim zdaniem Franek wyczerpal juz limit zdrowotnych klopotow!

Kocie jaa sie boje ale siem zapytam, bo przecie nie wyczymam. Co cie tak zdumialo na tym mom fejsie? Tam nuda przeciez tylko gwizda

Kotku, ale kiedy to wszystko się zrobi hahaha
chyba lata miną hahaha:laugh2:

Rurecko
, berlinki były kiedyś, teraz kupując małemu mam chopla na punkcie składu:-p i tym sposobem jesteśmy na sokołowie:tak: w smaku nawet smaczniejsze od berlinek:tak: i wierząc składowi, to mają 92% szynki;-) a propo parówek, to wczoraj babka zachwalała parówki cielęce klientce przede mną:rofl2: to musiałam się wtrącić i zapytałam ile te paróweczki mają tej cielęciny:laugh2: baba na mnie oczy, o takie wywaliła:szok: rzuciłam okiem na składniki i dalej obstaję przy sokołowie:-p

Poczku,
czosnku u mnie w tej chwili ani ząbku:no: także z tym to w przyszłym tygodniu:tak:

Kotku, eee, ale takiej szyneczki czy polędwiczki jak mój tato robił na pewno byś spróbowała:-p nie ma bata hahaha:laugh2: to mi ślinka pociekła:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
A jeszcze kotek pytal - po siostre jade za godzine na lotnisko :) bidula przed 5 rano wstala, zeby przyleciec! Do tego ma swiezo wypalone brodawki na stopach i zapalenie ucha. To sie nazywa poswiecenie dla rodziny!!!

Az tam pojde i poszukam tej klasy :/

reklama
RURECKA ja od rana zdołałam dziabnąć jajecznicę Ufolkową, a teraz parę łyżek masła orzechowego :sorry:

POKU no powiem Ci.... że słoma z butów Pokowi nie wystaje....... pełen szacun :cool2::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry