reklama

Staraczki forever!

Ewcia u mnie na śniadanie dziś był Sokołów - i smaczne. Ja niby też nie chciałam parówek w ogóle, przez wiele lat nie jadłam, ale Maciuś zdecydował, że parówki mają być i już....

Poczku oj ja znam ten ból wypalanych kurzajek!!!!!! Podziwiam Twoją siostrę! A jak miała wypalane? Lekarstwem???

Aha Ewcia przepisy na rybki cudowne! Tzn. wybór przepisów....Ty taka dobra kuchareczka jesteś???

Rureczko to mąż w końcu nie dał Ci paróweczki?

reklama
Oj... Kotku... Dziekuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie ogladalam tych zdjec od kiedy je powstawialam :) fajnie na nich widac jak tylam i chudlam na zmiane :laugh2: Ze czlowiek w lustrze dobrze nie widzial :-D

Made a mowilam Ci juz, ze ta melonowa zupa fajna?

Lilu
azotem. Zle sie wyrazilam, bo w zasadzie miala wymrazane. Ten azot podobno minus 190 stopni mial.
ale ona jest hardcorowa... Jak miala 6 lat w jakims wodnym parku poszla skoczyc z takiej wysokiej wiezy do basenu, co mial 15 metrow glebokosci... Naprawde wysoka wieza. Ludzie sie tam u gory wahali, bali, piszczeli, a ona wlazla, podeszla do krawedzi i skoczyla. Ratownik zdazyl tylko za kolo zlapac, byl w takim szoku, ze jej nie zatrzymal, a ona podplynela do brzegu i mowi, ze idzie jeszcze raz... Mowie Ci... Hardcorowe dziecie.

Lilu - połączyła nas PARÓWA :-D:-D:-D:-D))))))))))) hahahahhahhaaaa

poczku - tylko pamiętaj, że cola nigdzie nie smakuje tak dobrze jak u nas :-p

ewcia!!!!! Ja sobie to już wkleiłam w mój sekretny notes :cool: Przestudjujem i poproszem o kilka :-) a potem o wszystkie! :zawstydzona/y:

RURECKA - ja tak jak ewcia, kierujem siem ilościom procentów :-p mięsa w mięsie :-) I SOKOŁÓW wygrywa :sorry: Z ulotki, bo ja jestem naiwna.....i wierzę w to co czytam :zawstydzona/y:

Rureczko nie dziwiem siem :-p Mi by się tak z rana też nie chciało parówy :-p

Made tylko nie łączona parówka! Każda musi mieć swojom!

Poczku
ja teraz mam lekarstwo na kurzajki na dłoni - boli jak dzika świnia, i przy okazji pół dłoni sobie powypalałam - nie powinni takich lekarstw do domu dawać. A te kurzajki to straszne dziadostwo! A siostra niezła!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry