reklama

Staraczki forever!

reklama
No i zapomnialam... W glowie mi tylko frankowe oblicze! Cud chlopak! Zdrow jak ryba!

Rurka ubraniowy interes planowalam.. A nawet mam go w domu, za to na koncie mi brakuje eh... A co ty tam wysziegowalas dzis? Whatsapp? Albo madE. Bo ja nie mam sily dzis na przeszpiegi :)

Dzień dobry :-)
Doczytałam. A teraz tak:
1. Na pyzolka Frania się załapałam - śliczniuch jeden, Wiolu... I super, że wszystko dobrze po wizycie, jak mogłoby być inaczej..:happy:
2. Rureczek sobie niestety nie obejrzałam, ale cóż... powyobrażam sobie.... :-(:-( Ale najważniejsze, że Zuzek dzielnie zniósł szczepienie...:happy:
3. Ja też chcę Was mieć na Facebooku, ale jak, gdzie i którędy mam szukać...??? eeee..... :unsure:
4. Znowu konspirujom...:blink::blink: Chyba Rutkowski musi mi wytłumaczyć na jaki temat...

Ostatnia edycja:
Kolejna chyda jak przecinek :eek: Załamać się można:szok::-)

Zuu ma stan podgorączkowy, marudzi i niezadowolona jest. Uśpiłam, Ł. nasypał wielką miskę chipsów i bedziemy oglądać horrory:-D

Buziaczki moje najukochańsze, na dzisiaj się żegnam!

Jeszcze chciałam tylko powiedzieć, niektórzy się smieją z ludzkiej glupoty to chyba lustro sobie do giemby przystawiają i smieją się z siebie :)) w sumie rozumiem, też się z tego śmiejemy:-)

reklama
RURECKA cięzkom filozofiom zarzucasz przed snem :eek: Kocur jutro zajrzy do swych mądrych książek i to skomentuje :-p No chyba, że MADE jest jeszcze dziś władna umysłowo, żeby sprostać wyzwaniu...:eek:

A Ufolek już piętnaście tysięcy razy się uwalił na poduchę i wstał na równe nogi :sorry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry