• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Ewcia ja planuję krupnik i kluski ziemniaczane z twarogiem. Zaznaczam, że PLANUJĘ - czy z tego jakiś hamburger nie wyjdzie to nie wiem....

Kocurku
co za sen! I Ty chciałaś o batmanie a sama masz takie atrakcje do opowiadania!!!!!!!! :szok::szok::szok:

Poczku jeszcze troszkę i poczujesz się znacznie lepiej! Wszystko odpuści! Jeju jak człowiek wtedy docenia ten cały komfort, że może jeść i pić co chce i nic mu nie jest! A w nocy można się w kłębek zwinąć!

Czy tylko mi się wydaje, że nasza parówka yyy paruffka jest odbierana tak, jak nieszczęsny Marian? Czy mam urojenia? :eek:

CELEBRYCKA potrzebna od zaraz i to duuuuża! Nie sądziłam, że jeszcze mamy wiernych widzów :-p Hip hip! Hurra!

Proszę konsumować z należytą ostrożnością, bo są tacy, co Wam życzą jej w gardle stanięcia, a nie ma nic gorszego, niż utknięta parówa, tak myślę.... bo ja nie jadam w sumie....:confused:

LILUŚ no sen to był okropny bardzo............... horrorowaty :baffled:

Witam, witam i o Celebrycką pytam :-p

Kochane!!! Śnili mi się KOSMICI :eek: ale nie żeby jakieś sympatyczne ludziki, nie, nie........to była straszna wojna między nami,a kosmitami.....dysponowali strasznom broniom :szok: wysysali z nas wszystko :eek: tak siem bałam, że aż mnie dzisiaj mięśnie bolą od zaciskania :eek: a pęcherz to mi chyba wysiądzie.....bo w tym śnie bałam się siusiu ze strachu zrobić żeby mnie nie usłyszeli oni :eek:
Muszę ochłonąć........:sorry2:

moniu - coby Ci się śniło!!! :-) Poproszę o melduneczek z tego wypadu :-p

KUOTU! Że niby mamy widownię??? Ale, że KTO? Też chcę mieć PARANOJE......muszę się czymś zająć bo mnie się goopoty śniom :oo2:

HAHAHAHAHA Made! Przepraszam!!!!!! Wiem, że się bałaś, ale opisałaś to tak kosmicznie, że pokładam się ze śmiechu!!!!!! Utulę jakiem matka!!!!!!!!

Kocie a nie - takiej parówy to ja nie przepchnę więcej! :-p:-p:-p:-p

reklama
KUOTU!!! Ja miałam pierwszy raz z nimi KONTAKT i......wolę żeby Łazik nie grzebał za głęboko :eek: niech wraca z próbkami ino samej skorupy marsjańskiej :)))) Żadnych żyjątek!

A kiedyś to miałam taki sen, ze go pamiętam do dziś.......:zawstydzona/y: Jak się kiedyś odważę, to Wam opiszę :-p
KUOTEK, a co z tymi paczącymi? :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry