• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Dzięki siedzeniu cały dzień w piwnicy mam jutro URLOP!!!!! Ten tajny na ucieczke:)) No małż się wepchnął.... ale moze być bo leje więc musimy samochodem:))
Normalnei tak strasznie sie cieszę!!! Pojedziemy do mojego domku na odludnej wsi i będzie jak za starych dobrych przedmałżeńskich czasów:)) Nażremy się śmieciowego jedzenia, porobimy conieco (akurat nastrój budowany przez LILI się przyda), pogadamy i pójdziemy spać:)) Bo my tam kiedyś na sex i takie tam jeździliśmy przed ślubem jak była zima i nie było gdzie:))
Chociaż wstyd przyznać to spanie jest dla mnie najważniejszym pukntem dnia:))))
Ubrania na zmianęi jedzenie już w samochodzie - konspiracja jak za dawnych czasów:)) ehh aż mi się przypomniało:))

KOTEK daj przepis na ciasto??? może bym cosik upiekłą jak będę mieć tyle urlopu...
Kiedyś ty miała czas PIŃCET zdjeć UFolka usuwać???

MADE super że ludzki człowiek ci siem w ZUSie trafił:)) Od razu mniej przeszkadzają te głupie przepisy:)) I Lil ma rację - dobra duszyczka jesteś to Ci sie dobrzy ludzie trafiają;))

LILUŚ to ciągu dalszego batmana życzę:)))

EWCIK dałąbyś przepis na ten krem z brokułów...
I Ty byś może pomieszkała u mnie trochę co?? Bo tak codziennie piszesz że mieszkanko sprzątasz... Tak z tydzień coooo??? I Mikoś by się z Wikuśką i psiakiem pobawił...

RURKA jak by ci się przypadkiem w oczy rzuciły dresiki/rajstopki/piżamka dla dużego dziecia to pisz co? Bo przez gupią piwnicę wylicytowali mi super dresiki...

Dobranoc Kuleżanki:)

RURKA 80-86 teraz zamierzamy nosić:) Dzięki:)

Zla jestem neisamowicie bo licytowałam u tego samego sprzedawcy 2 dresiki śliczne i wylazłam z piwnicy o 10 min za późno:((

No zbieram się spać bo normalnei trzeba wstać....

Ciacho kruche z jabłkami i jeżynami, cuuuudownie mi wyszło.......... pachnie wszędzie,

Jak robisz? Daj przepis?

Ja cos o podlogach wykladalam? Nie pamietam :dry: Ale brzmi jak ja :-D
Naspodlogow czystychnie bedzie dopoki nie kupimy czegos sprytnego na balkon, bo tam takie (bardzo ladne) plyty betonowe i sie brud do mieszkania nosi, ze hej.

Nie zjadlam ani grama czekolady, smazonego, tlustego i nic gazowanego ani slodkiego do picia i poki co nie mam zgagi! :-D:-D:-D
Za to goraco mi jakbym w kopaln siedziala a oni mowia, ze chłodnawo jest dzis wieczorem.

Ide szukac dobrej pozycji :-p

buzi!

A ja myślała, że zabłysnę dowcipem pisząc od rana o LUDZKICH CZŁOWIEKACH, a tu mnie MONI wyprzedziła hahahahahahahahaa :-D

Yyyy ciacho..? Proszę bardzo! Kupujemy tę torebkę z zawartością
dr-oetker-ciasto-kruche-400g-Full.jpg

dodajemy jedno jajo, dwie łyżki śmietany - nie żałujemy! - oraz dwie łyżki margaryny. Mieszamy masę łychą i nakładamy połowę na blachę, przypiekamy ze 15minut w piekarniku 200 stopni (z nawiewem najlepiej), wyciągamy, rzucamy na to jabłka pokrojone w kawałki i przyduszone sowicie na patelni z odrobiną wody i cukru, i rozrzucamy na nie garść jeżyn, albo malin, albo jagód, a na to wszystko jeszcze rozrzucamy gdzie się da kawałki pozostałego ciasta. Ładujemy blachę na kolejne 15-20 minut. Posypujemy pudrem dla efektu. :-p

reklama
Witam:-)

co to się tu dzieje:szok:

Monia, gotuję na rosołku;-) na ok litr wody wrzucam 2 marchewki, pietruchę, seler:tak: ziele angielski, listka laurowego (potem przed wrzucenie brokuła wyciągam listka i ziele) jak to się troche pogotuje, dorzucam brokuła (ponad połowę) i 2 ziemniaczki;-) na końcu traktuję blenderem;-) można jeszcze dorzucić parę ząbków czosnku i cebulkę zeszkloną na masełku:tak: ale to już nie wersja dla Mikołaja póki co:-p można podać ze śmietaną i bazylią, serem startym, grzankami bądź groszkiem ptysiowym;-) no, ostatnio coś mnie wzięło na sprzątanie:-p oby takie chęci były cały czas hehe, a Ty nie kuś, bo jeszcze się zgodzę i co wtedy zrobisz?:rofl2::-p
Poczku, i jak pozycja, odpowiednia była:rofl2::-p

Kuotku , myślałam, że kruche robisz sama:-p

a ja myślę na jabłecznikiem z bitą śmietaną:-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry