reklama

Staraczki forever!

reklama
Made, to czekoladką te kalorie nadgoń;-)
a Kuotek, to do mamy miała jechać:tak:

Soczki do picia, jestem przeciwna:-p hehe, jak już bobofrut, to z niego kisiel na deserek:-p ale

Rureczko, z hippa soczki mają bardziej "naturalny" smak:tak:
moje dziecię pierwsze co dostało do spróbowania, to marcheweczkę:rofl2:
i ciekawe czy to nie dlatego jest pochłaniaczem warzyw i owoców:rofl2::rofl2: normalnie mały marchewkowy "potffóórrr":rofl2:

POTFUR siem pisze :dry: a nie POTFÓR :-p

I nie ma NIC ważniejszego od czystych podłóg !!!! :szok: POKU już Wam przecie to wyłożyła :sorry2:

Handlem siem brzydzem i udziału nie wezmem :-p

LILU czy mogłabyś więcej szczegółów na temat tego jak ten batman Ciem już brał.... brać miał....??? :confused::eek::rolleyes2:

Ostatnia edycja:
od czystych podłog ważniejsze czyste nogi:-D:-D:-D:-D

Made zjedz coś kalorycznego w zasmażce z czekoladową kruszonką jak Wróżka Chrzestna ze Shreka:-) jak bym to zjadła cokolwiek to jest:zawstydzona/y:

Lilu dobranoc :*

Kotku a jakie ciasto?? może z brzoskwiniami?? ja ostatnio kupiłam taki pyszny placek z brzoskwinią i kruszonką w Raszczyku i chcę coś takiego upiec, tzn Rur upiecze bo ja nie umiem:zawstydzona/y:

Nie... zostawię ciasto po porannej kawy... i do ciągu dalszego opowieści LILI!!! :-p:-p:-p:-p

Ciacho kruche z jabłkami i jeżynami, cuuuudownie mi wyszło.......... pachnie wszędzie, goścuie zjedli prawie wszystko, PRAWIE heheheheheheheheh bo udało mi się trochę schowac zawczasu :-D

Kochane ja też niestety zaraz zaliczę odlot.... przytulę jeszcze Wiedzę i Życie do poduszki i już po mnie :))

Do porannej kawy!!

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie Lili!!! O batmanie zapomniałam:szok: a parówa jaka była?:-D:rofl2: czy nie pokazał:-p

Kuocie, co dobrego piekłaś?

a ja Poczka wykładu nie widziałam:no: na temat podłoguufff:no:
ale dodam, ze umyłam w pokoiku i Synuś już wstał:baffled: ale nie dałam się i siedział do końca aż umyję i wyschnie:-p wiem, wiem, wredna jezdem:-p

ooo mam nowe fotki, tylko muszem je wgrać na kompa:tak: i dla Made, jak Miki na jeździk wchodzi i jeszcze jeden jak dobiera się do wody od kwiatków:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry