reklama

Staraczki forever!

dziękuje Lil!!!kochana jesteś!!!kolorowych

Kout a ja się zaczęłam uzależniać od ikea-idę jutro odebrać od krawcowej moja skrócone zasłonki z ikea;))) przedtem miałam dobre 100km do ikea a teraz tylko 40;))
a tak poza tym to Maja też się budzi w nocy i kij wie czy to ząbkowanie czy co....

reklama
To sobie poczytałam...

Rureczko, ja pamiętam, zę z początku jak infacol i espumisan nie pomagał, to dostaliśmy debridat:tak:

Paulina, zdrówka dla was:-)

Poczku, uroki końcówki ciąży;-)

Asionek, coś Tobie miałam, ale nie pamiętam:sorry2:

Lili, Kuocie, no co nie pasuje z młodymi doopami:-p

a z pracą oczywiście... eh... szkoda pisać...
chyba czegoś mi brakuje:errr:albo coś ze mną jest nie tak...:hmm:

kocurku. no halo? widzialas marsa na googlu? jest mapa!
i gratulacje spiacej w ikei Olenki :)

gdzie made przez caly dzien!?

nam dzien minal bardzo przyjemnie. pizza, zakupy, skrecanie regalu i leniuchowanie, duzo skajpa :) mnie w tych pachwinach cisnie coraz bardziej a babcia widziala pajaczka malego, co podobno znaczy, ze urodze w sobote :rofl2:;-)
no i mimo strajku lufthansy mama przyleci prawdopodobnie bez problemu.

rurka
a nie ma czegos takiego jak mleko bez laktozy? bo jesli ona ma problem z laktoza, to moze byloby prostsze niz te leki? ale pewnie gdyby to bylo proste, to bys tak robila :confused: czyli znow tak se do siebie gadam glupio :nerd:

ewcia
w koncu sie uda! tylko sie nie zalamuj i nie poddawaj! ale tez nie nastawiaj sie na szybki sukces. To niestety trwa... ale bedzie dobrze, tylko cierpliwie kochana!

boo
a co artysta gral?

Ostatnia edycja:
Kocurku to mówisz, że kukurydza zdrowa??? Bo mi jakieś 4 zalegają w lodówce....Może zjem....

Paulinko
a mówiłam Ci, że mam możliwość zamawiania z IKEA w cenach IKEA od takiego gościa, co zajmuje się transportem? Piszę mu tylko, co chcę, on jedzie, kupuje, przywozi - płacę przy odbiorze...On zarabia sobie po prostu na transporcie - ale o wiele mniej to wychodzi niż zamawianie z Allegro. Np. za rzeczy wartości do 50 zł transport 10 zł. Jak chciałam łóżko za 700 zł to było 60 zł (ale łóżka chyba jednak nie kupię). Także szykuję listę rzeczy niezbędnych i zamawiam :-)

Ewciu kochana ja znam ból szukania pracy - po urodzeniu Maciusia ze 2 lata próbowałam i nigdzie mnie nie chcieli. Takie czasy teraz, że trzeba iść na 100 rozmów i jedną z nich wygrasz :baffled::baffled::crazy:

Poczku
, o której mama będzie i na jak długo przylatuje???????? Trzymam kciuki, żebyś urodziła jutro :-):-):-):-)

No i właśnie gdzie Made????

Co to to nie! My wstałyśmy o 5.50, odwiozłyśmy Kamila, a potem zakupy i spacer :) Czuję się wybornie mogąc znowu nastawiać budzenie w komórce, robiąc kawę po omacku i zbierając się w popłochu czasowym :))) Brakowało mi tego jak powietrza!

Jak puuusto!

Gdzie made?!

Jak tam rureczko?

Kocie czy chcesz powiedziec, ze sniadaniowa i szydelko Ci nie odpowiadaly?

Aaaaaaa!!! Czemu monia sie rano nie zamledowala?!

Lilu. Mama przylatuje poznym wieczorem i zostaje miesiac, choc tak naprawde ma bilet z otwarta data wylotu i zobaczymy. A sie wczoraj rozczulilam strasznie, bo moj, za przeoroszeniem, ojczym sie okazalo chcialby bardzo przyjechac jak zosia sie urodzi i by samochodem przyjechal i wzial wszystkie moje plyty winylowe z bajkami z dziecinstwa :) a kiedys mowil, ze on do Zosi dopiero jak bedzie okrzepnieta (czyt. interaktywna), bo un nie wie co sie robi z takim tycim.

Oj jak pozno! Do fryzjera lece! M zabronil samochodem, wiec musze sie zbierac, zeby sie nie spoznic.

Sciskam was mocno!

U nas tak zimno, że okna pozamykałam!

Zuza podbiła mi oko głową, tak grzmotnęła, że pewnie siniaka będę miała :/ oczywiście bardzo ją to ucieszyło i nawet najmniejszego grymasu bólu nie zauważyłam :/

Smoczek TT 3+ się naderwał! Zdarzało Wam się tak? Zuu przeciez nie ma jeszczę zębów więc nie mogła nadgryźć! Dobrze, że w porę zauważyłam! i te smoczki się tak strasznie barwią od bobofruta, wyglądają mega jakbym ich w życiu nie myła:-D

reklama
RURECKA Ty dobrze wiesz, że kuot używa tylko TT 0+ :-p

Ja mam na swoim koncie dwukrotnie rozciętą wargę :eek: Znaczy..Ufolek ma na SWOIM koncie :eek: MOJĄ wargę!

Dlatego ja mam ino jeden smoczek soczkowy, żeby mnie nikt nie zaskarżył :-D

RURKA gadaj co u MADE :confused: !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry