reklama

Staraczki forever!

Rureczko a mi się smoczki barwią od herbatki żurawinowej - nie idzie domyć...A co do nadgryzienia to może jednak Zuzia pomogła - dziąsełka są twarde i mogą gryźć! Strach się bać jak człowiek pomyśli, że takiego nadgryzacza musiałoby się własną piersią karmić! :szok::szok:

Poczku Ty jeszcze masz siły na fryzjera?? :-):-):-) Dobrze dobrze - musisz na poród być gotowa :-) Paznokcie pomalowane????

Kocurku
Ty to ode mnie masz medal za te samotne siedzenie w domu przez cały tydzień! Ja już na głowę dostaje! Żeby to był ostatni taki dzień, bo wykituję!!!! :baffled::baffled::baffled: A Twój opis porannego budzenia przyprawia mnie o ciary i zimne dreszcze! Taki miał być efekt??? :-p

reklama
Dobry:))

Monia była na badaniach okresowych z pracy:baffled::baffled::baffled::baffled: i dobrze że dostała do 2016 roku!
Na dzień dobry 30 min w rejestracji, pani prawie nakrzyczała że oprócz badań z pracy chcę ODDZIELNIE w laboratorium inne badania i nie chcę ich podciągać pod pracowe....
W lab. krzywo jakoś się wkuła w moją najlepsiejszą żyłę i nie leciała jej krew:baffled::baffled: i zaczęła gmerać w ta igłę:wściekła/y: a potem i tak się wkłuła w drugą rękę...
I pomylili mój numerek i do nast. lekarza czekałam długo a do jeszcze następnego wogóle bym nie weszła gdybym się w końcu nie wkurzyła i nei poszła się kłócić:angry::angry:

Ale nic to Celebrycką mam:)))))

Rurka ja nie doszłam do TT 3+ więc nei pomogę... a co do brudzenia to się zgadzam w pełni....

Boogie śliczności:)))

Poczek fajnie że mama będzie aż miesiąc:) Potrzebny taki doświadczony ktoś na początku:))

Kocie Gratuluję ikeowego spania Oleńki:))
DLACZEGO NIE MA MEDE ja sie pytam?????????????????????????????????

Dobry, dobry
oj chyba u Ewci nie bardzo bo było tylko 'bry';)))

mogę się pochwalić????po ostatnich nocach szarpania się z moimi dziećmi, zgodnie przespały 12h!!!ja co prawda 7 ale jaka jestem wyspana, mój mąż trochę gorzej bo po 24 budziłam go żeby poszedł sprawdzić czy u dzieci wszystko w porządku;)) cisza była podejrzana;))

u nas też zimno, na spacerku dzieci w kurteczkach z polarkiem a ja płaszczyk włożyłam...zasłony odebrane, zapas wit. D kupiony- 90szt. za 13.99zł;), nowe poduszki do salonu też kupione;))

a teraz obiadek prychcę, na szczęście dziś 'lepiej' z Danielem, nie jest zdrowy ale jest zupełnie inaczej- widocznie dobry sen był najlepszym lekarstwem

Lil a to fajnie masz z tym panem od ikea;)) w sumie wychodzi na to samo prawie co samemu pojechać i wydać na paliwo;))
ja mam też jeszcze plany odnośnie ikea;)) ale to może jak mój mąż premie dostanie, bo niestety ale meble z serii hemnes trochę kosztują;))

oki, idę zrobić suróweczkę i rybkę obrobić;))

pozdrawiam

Paulina, jakoś tak:sorry:
za dużo bym chciała zrobić, a mam za mało czasu na wszystko...
a teraz zasiadłam z kawką:tak: chwilkę posiedzę i mykam sprzątać szafę- o ile Mały nie wstanie...:eek: jeszcze martwię się Jego siusiakiem... ostatnio tak o tym pisałyśmy, a dziś zauważyłam tak jakby miał opuchnięte bliżej jąderek i lekko zaczerwienione... dtknęłam delikatnie, to bardzo zaczął płakać... nie wiem co jest... dziś lekarz popołudniu przyjmuje z dziećmi chorymi, a i do niego nie mam za bardzo zaufania i nie wiem czy czekać do poniedziałku i iść do zdrowych i już do naszej pani doktor czy jak...

Rureczko, a to zależy czy cieplej czy zimniej:tak:
jesienią, w domu mały zazwyczaj latał w rajstopkach+długie body, jak było zimniej, to nakładałam jeszcze albo bezrękawnik sweterkowy, albo bluzkę polarkową albo bluzę:tak: a na dwór, to standard długie body+ bawełniana bluzka+bluza+gruby bezrękawnik+rajstopki+spodnie jak było cieplej, to zamiast długiego bodziaka krótki:-p
zimą jak było "cieplej" rajstopki grubaśne+body dł.rękaw+ bluzka+kombinezon:tak: jak chłodniej, to dochodziła jeszcze bluza:sorry: nie wiem czy grubo czy też nie, ale nie chorował mi przy takim ubieraniu:tak:

haha patrzcie co znalazłam;) aukcja dla Boo, Rurki i Kouta
DREWNIANA ręcznie wykonana MIARKA WZROSTU kolekcja (2608077793) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Rurko to zależy jaka jest temp. zimą;)) najczęściej: body krótki rękaw, bluzka z długim rękawem i albo spodnie i skarpetki lub legginsy lub same rajtki, a na dwór do tego kompletu dodaję kurtkę czapkę, chusta/golfik,rękawiczki, i zazwyczaj ciepłe spodnie z rajtkami
jak byś coś potrzebowała na zimę dla małej to pisz, mam trochę rzeczy po małej, w tym 2 kurteczki, czapeczkę z h&m- yyy i też w tonacji różu;))

Ewcia ajaj z tym siusiakiem, kurde to rzeczywiście trudne, jak pójdziesz dziś i nie masz zaufania do lekarza, to mały może potem cierpieć, ale powiem Ci,że raz tak mieliśmy z Danielem, polecieliśmy do lekarza i konieczna była maść, miał jakieś zapalenie, także nie wiem co ci poradzić

jezzu jak zimno, pamiętam,że wrzesień był cieplejszy i ładniejszy zawsze...

aha te witaminki D to nowość na rynku i są w promocji, także jakby koleżanki potrzebowały to polecam wit. Bioaron D- za 90szt. ja płaciłam 13.99zł- to wychodzi na 3 mies. gdzie na jeden miesiąc wit. potrafi tyle kosztować;))

oki, zmykam rybkę smażyć-papapa do później

aaa Lilu- pierdoła ze mnie, maila dostaniesz z obiecanymi fotkami;))

Ostatnia edycja:
reklama
Rureczko ja ubieram na maksa grubo, bo sama jestem mega zmarźlak i chodzę po domu w kołdrze hehe :-)

A DO MNIE DZIŚ WRÓCIŁA OBIECANA KARMA!!!!!! Jak mi dobrze!!!

Paulinko
czekam na zdjęcia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry