lil_maja
Fanka BB :)
Rureczko a mi się smoczki barwią od herbatki żurawinowej - nie idzie domyć...A co do nadgryzienia to może jednak Zuzia pomogła - dziąsełka są twarde i mogą gryźć! Strach się bać jak człowiek pomyśli, że takiego nadgryzacza musiałoby się własną piersią karmić! 

Poczku Ty jeszcze masz siły na fryzjera?? :-):-):-) Dobrze dobrze - musisz na poród być gotowa :-) Paznokcie pomalowane????
Kocurku Ty to ode mnie masz medal za te samotne siedzenie w domu przez cały tydzień! Ja już na głowę dostaje! Żeby to był ostatni taki dzień, bo wykituję!!!!

A Twój opis porannego budzenia przyprawia mnie o ciary i zimne dreszcze! Taki miał być efekt??? 

Poczku Ty jeszcze masz siły na fryzjera?? :-):-):-) Dobrze dobrze - musisz na poród być gotowa :-) Paznokcie pomalowane????
Kocurku Ty to ode mnie masz medal za te samotne siedzenie w domu przez cały tydzień! Ja już na głowę dostaje! Żeby to był ostatni taki dzień, bo wykituję!!!!

A Twój opis porannego budzenia przyprawia mnie o ciary i zimne dreszcze! Taki miał być efekt??? 
a potem i tak się wkłuła w drugą rękę...

chwilkę posiedzę i mykam sprzątać szafę- o ile Mały nie wstanie...
jeszcze martwię się Jego siusiakiem... ostatnio tak o tym pisałyśmy, a dziś zauważyłam tak jakby miał opuchnięte bliżej jąderek i lekko zaczerwienione... dtknęłam delikatnie, to bardzo zaczął płakać... nie wiem co jest... dziś lekarz popołudniu przyjmuje z dziećmi chorymi, a i do niego nie mam za bardzo zaufania i nie wiem czy czekać do poniedziałku i iść do zdrowych i już do naszej pani doktor czy jak...