reklama

Staraczki forever!

Kochane Moje!!! Dziękuję w imieniu Borisa za te wszystkie cudowne życzenia : ))))
Solenizant chciałby każdej cioci dać buziaka:

KUOTEK :*
LIL :*
RURECKA :*
WIOLA :*
AJAS :*
EWCIA :*
PAULA :*
ASIONEK :*
MONIA :*
POCEK :*
BOOGI :*

Pierwsze słowa jakie wypowie, zakładam się, że będą brzmieć:
KOCHAM CIOCIE Z BeBe :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
KUOTKU Kochany, nie mieliśmy internetu :eek: chmury niskie i nas odcięło od ciociów :(((
Ale już jesteśmy i śpiki też są! Ja nie wiem....jeden kończy to drugi zaczyna, i jak tu wyjść z kataru???

Made kochana jesteś :-):-):-):-):-):-) Będzie jakaś imprezka urodzinkowa???? Katar to niestety czasem dopiero na wiosnę się kończy :zawstydzona/y: Ale trzymam kciuki, żeby u Was skończył się jak najprędzej!

Wioluś pięknie sobie radzisz z dziećmi! Ja wciąż nie mogę wyjść z podziwu! No i się cieszę, że niedługo się widzimy :-) Może jeszcze się nie zdąży u mnie bajzel zrobić :-)

Lilu - imprezka najwcześniej za dwa tygodnie :))) Parówki w cieście francuskim będą na pewno! :-) To mówisz, że ten katar z wiosną mija? No to nieźle....:eek:

KUOTKU - ile Oleńka dzisiaj przebiegła? :))))))

Kochana MADE straciłam rachubę :-p Niestety ciągle żąda prowadzania się za pomocą mojego palca :dry: a ja sądziłam, że mam ją już z głowy :-D Ale palca nie dajemy i leciiiiiiiimy hahahahah kurczę musze się zmobilizowac i zarejestrować ten cud...:sorry:

No, ale o sobie, o Was PISAJ !!!!!!!!! Tak Cię mało, Ty wiesz Moja Droga JAKIE TY MASZ ZALEGŁOŚCI :szok::eek::eek::eek: ???

Wiem KUOTKU, wiem :zawstydzona/y: świadomość wypijanych przez Was hektolitrów Celebryckiej jest trudna do zniesienia ;)))
Palca niechaj Oleńka nie urwie, bo Ona od urodzenia złośnica nieposkromiona hehe :-D))) Tęskni mi się okropniście za Wami, mam głęboką nadzieję, że zwierzątka pomogą nam przemówić ;)))

reklama
Made piszę jak u nas było - ale, że ja ostatnio przemęczona okropnie to mnie nie słuchaj! :-p:-p:-p:-p Podawaj tranik i witaminkę C! I dużo buziaków!

Ciężko mi w to uwierzyć, ale właśnie zaliczyliśmy KOOOOOOOPĘ :eek::eek::eek: Co jest grane????????? Ja to z reguły miałam kopy, ewentualnie koopy....ale kooooooooopy???????

Wygoniłam małych z panem na dwór, bo już mnie znowu nosi i idę w wannie leżeć. Będę wieczorkiem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry