• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Made 100 lat dla kochanego ROCZNIAKA

LILUŚ mi właśnie mama odpisala sms'a - "a jakbyś czwórkę urodziła takich jak Ola? To co?"
:eek::eek::eek: no nie wiem co, ale podejrzewam, że jakieś ogromne NICO ZE MNIE by było :baffled:

Moja mama zawsze znajduje odpowiednie słowa otuchy i ZAWSZE udowadnia jakie to mnie szczęście w życiu kopnęło, a ona jak miała ciężko :sorry:

kocie
moja tez tak czasem mówi, i nie wiem czy to ma byc na pocieszenie czy na zdołowanie hehehe...

u nas w sumie nie jest źle, Ala zaakceptowawła przedszkole, nawet sie dziewczynka druga trafiła RIMOS jakaś chyba Hinduska czy coś ;) no a tak sami chłopcy w liczbie sztuk 7 no i Ala i Rimos ;) wiec grupa 9 cio osobowa

Maja szaleje, straszna złośnica i wszystko stale na nie...
Adam w pracy... cały czas w pracy... wraca późnym wieczorem lub nocą, wiec cały czas sama jestem z dzieciakami... psychicznie umeczona jestem wiec rzadko pisze, choć zagladam każdego dnia...

POCZEK pokaż Zosie bom nie widziała :zawstydzona/y: nie mam dostepu do ofcóffffff...

i co to jeszcze rzec miałam... w sumie nie wiem, ale z tymi choróbskami typu kooopa i rzygi to wiem o co chodzi bo i u mnie było niedawno wiec widać wirus krązy w powietrzu niezaleznie od granic wszelakich zaraża...

zaraz ide kapac moje Łobuzy i znowu kolejny samotny wieczór przed TV... nawet nie chce mi sie ksiązek czytać tylko tak bezmysle siedze i patrze sie na te gadające głowy...

pozdrawiam Was gorąco i w przypływie chęci skrobne cos od czasu do czasu...

Maran ja rozumiem to patrzenie w TV! Też tak mam - choć teraz akurat siedzę przed laptopem i łażę chwilę po internecie, a potem spać...Kiedyś uwielbiałam książkę poczytać wieczorem...obejrzeć serial....a teraz nic mi się nie chce...trzeba coś kurcze z tym zrobić!

WIOLU no i jaki kupiłaś???

MARAN zamiast patrzeć w to gadanie, lepiej zainwestuj czas w SIEBIE :-) W internecie można się rozwijać w czym tylko człek zapragnie!

I klops, zapomniałam już....wrrrrrrrrrrróć!

PAULINA no oby tylko nie wirus!!! Skaranie z tymi choróbskami przecie :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry