• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
YYYYY Wioluś NIGDY!!!!!!!!!!!! Ja wtedy chciałam napisać jak ja sobie radzę z dziećmi - nawet napisałam długiego posta...przeczytałam i aż łzy mi poleciały z bezsilności....tak więc wcisnęłam KASUJ i poszłam spać....Ja podziwiam kobiety, którym tak łatwo to przychodzi. Ja też tak chcę!

Ale Kocurku - nie aspiruję do ideału, bo wiem, że u mnie to nierealne...prędzej znajdę dobrą pracę i wynajmę pomoc domową niż ogarnę ten cały bajzel i dzieci........

to tylko tak na ,,papierze " pieknie wyglada... nie napisalam ze wkurzam sie , krzycze( a potem porzepraszam),jak o 4 wstaje to az lacina mi sie na usta cisnie...idealowi to ja nawet nog nie godna czyscic.

A ze mnie by było nico jak nico....gorzej z moją mamą, bez której pomocy dnia nie wytrzymam...i gorzej z żołądkiem mojego pana jakby przez rok obiadu nie dostał....już nie wspomnę o zagruzowanym mieszkaniu.......i dzieciach bijących się, wkładających sobie wszystko do buzi, ciągnących się po kafelkach itd...........:baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry