• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
kocie oj tam czepiasz sie ...poprostu narazie nie ma wspolnych tematow z Ola.zozdroszcze wam tych waszych wieczorow filmowych , takie wspaniale wspomnienie na zawsze zostanie w serduchu ,,mlodego gniewnego";-):tak:

Kochane wirus brzuszka! ktoś musiał ją zarazić, stad te wczorajsze wymioty i kupa. W domu wszyscy zdrowi wiec musiała na spacerze albo w sklepie złapać :/

Wiolu my zawsze też czekamy, jak w przychodni jestem. Teraz byłam prywatnie i też musiałabym czekać, ale mówiłam rejestratorce, że Zuu z kupą i wymiotami to dobra kobieta poprosiła pacjentów żeby nas wpuścili. Tak to bym tam ze 4 godziny czekała...

Pytałam go o te zupy i desery. Kazał dawać, powiedział, że na razie bez marchwi. I mam je robić sama, nie kupować w sklepie, więc kochane moje zdradźcie jak gotowałyście/gotujecie maluszkom zupki, z czego, jakie proporcje... pytałam, czy to nie za wcześnie ze względu na jej wrażliwy brzuszek, to powiedział, że nie i mam spróbować, jak się znowu nie uda to będziemy się martwić.
Jabłko zjadła ładnie.

a prosze bardzo

Załączniki

• DSCN6311.jpg
    DSCN6311.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 35
Ojejejej jakie maleńkości :sorry::sorry::sorry::sorry::-):-):-)

Rureczko - ja robię wszystko na parze, miksuję blenderem z dodatkiem wody, albo mleka. Finito! A owoce miksuję na surowo :) I żadnych przypraw. Zupek nie jemy, bo wszystko co jest w zupkach dostaje w papkach ;) Papką zdecydowanie łatwiej się karmi :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry