reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Poczku u nas całkiem całkiem, Zuza dzisiaj wstała o 5 na jedzonko i pospała do 8!!!! normalnie święto w domu:-) pomijam niezliczona ilość kup, bo już przywykłam! właśnie zrobiłam farsz do naleśników po meksykańsku i zabieram się zaraz za małe sprzątanko:baffled:
ciesze się, że u Was tak dobrze :)) a będzie jeszcze lepiej!

Buziaczki kochane!

Kuot się melduję połowicznie, bo coraz bardziej niewyspany (-czytaj: coraz częściej budzony) jest i ma coraz więcej do zrobienia nie wiadomo skąd i dlaczego....:confused:

MADE CZYTAŁAŚ JAK TO POCZEK RODZIŁ ???????????? :szok::szok::szok:

Tak się cieszę, że jesteś! :sorry2: Nawet chwilkę... jak Maniek? Jak Boris? Jak TY???? Jak zwierzątka...??????

Jej... zapomniałam, że masz jeszcze nastolatkę na stanie :-p Byłaś już na wywiadówce?

Ostatnia edycja:
KUOTU - napiszę tak: miałam podobnie z Victorią, tyle, że bez "kiwi" :confused:
Ciężko mi się to czytało, bo w przeciwieństwie do odważnego POCKA, ja jednak żyłam z ta traumą kilkanaście lat :eek:
Jak się Victoria urodziła, to lekarz powiedział: Prawdziwe zwycięstwo!
Ona się nie może inaczej nazywać :))) I jak się urodziła to spadł pierwszy śnieg :zawstydzona/y: ale wynagrodziła mi to wszystko swoim spokojem ;) Dwuletnim! żeby nie za długo :-)
Co u Ciebie Kochana? Jak Ufolek mój cudny?

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Nie wyobrażam sobie tak długiego porodu, a bez znieczulenia, to w ogóle! :szok:

Ja Kamila urodziłam raz dwa, ale przez intensywność doznań bólowych i tak miałam traumę ładnych parę lat i nawet, gdy podejmowaliśmy decyzję o Oli, to strach przed ponownym przechodzeniem czegoś takiego był łokropelny :szok:

I absolutne zero tęsknoty za brzuszkiem!!

A Ufolek dziś nieziemsko grzecznie się sama bawi, a ja nie wiem za jakie grzechy siedzę w kuchni i cały dzień coś robię :/

reklama
KUOTU :-*
Maniek-REWELACJA!!! Wczoraj znowu byliśmy u Basi (logopeda), i rozwiązywaliśmy przez 60 minut zadania :)) Kocha wszystko co matematyczne....liczby, kształty, sekwencje.....jest naprawdę doskonały :tak: Basia bardzo zadowolona i zaskoczenia nie kryła...Ale już dźwiękowe zadania, te wymagające ruszenia lewą półkulą były BE i to nie miało nic wspólnego z barankiem, nie, nie......ewidentnie komunikacja werbalna mu nie leży i nad tym musimy popracować. Ale godzinę siedzi przy stole i dzielnie wykonuje zadania :))) W nagrodę na sam koniec dostał kartkę i najprawdziwsze MARKERY :-p Ale był ważny! hehe
Boris się zrobił zadzior straszny.....tylko patrzy żeby dokuczyć :-D))) a "nu nu" wywołuje u niego atak śmiechu....no i co mam mu zrobić? Zbić mu tyłek? :eek::confused::-)

Do góry