reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

cześć babeczki ;)))

Lilus kochana --->przepraszam z opisu wc sie naśmiałam ..kiedys też wynajmowaliśmy takie mieszkanie gdzie Tom się w wc nie mieścił :)))) teraz mogę się z tego pośmiać ,ale wtedy ....
trzymaj sie dzielnie ...

a ja wleciałam na chwilkę do Was ...bo w końcu stara gwardia to stara gwardia ...

JUST KOCHANY DUSZKU:))
wszystkiego najjjjjj z okazji kolejnej belki na plecach ;))
krocz przez życie z podniesioną głową i tak pięknym uśmiechem jak dotychczas:))

żółwik dla Remisia :*

pozdrawiam Was wszystkie i przepraszam ,że tak ni z gruszki :sorry:

reklama
Mamusia kochana :-):-):-):-):-):-) Muszę się przemęczyć do wiosny - wtedy będzie remont łazienki, o ile kasa się znajdzie :-) A Ty mi ważną datę dziś uświadomiłaś! BUZIA DLA CIEBIE!!!!!!!!!! :*****

Hej Ajas :-):-):-):-)

BOOGIE!!!!!!!!!!!!! Ja słyszałam, że w Łomży to lata do tyłu lecą! Więc z okazji Twej kwitnącej młodości STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! Samych dobrych wydarzeń i pociechy z UKOCHANEGO SYNECZKA!!!!!! :*:*

BOO ROBACZKU!
PERMANENTNEGO ZEN,
SAMOREALIZACJI
I RODZINNEGO CIEPLA!!!
STO LAT, STO LAT!

Kotku! Jak milo na twoj usmiech popatrzec! A czy Oli sie podoba? :)

Lil ja przepraszam ale nie dalo sie nie smiac :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Aczkolwiek jednoczesnie groze i dramat czuc! Moge cie pocieszyc, ze kolezanka z dwojka dzieci przeprowadzila sie ponad dwa mce temu i wciaz kroluja kartony wszedzie :)

Hej ajas :) co slychac?

Moniu, rozumiem, ze jestes w domu? Czyms sie musialyscie struc bidule! Czymajcie sie cieplo!

Boogie WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO:))))

Poczek jak Zosieńka? Niestety ale jestem w pracy:wściekła/y:

Lil przecież wy też się musicie kiedyś odcycować:))) Będę trzymać kciuki:))
Opis dnia bosski... Chociaż tak szczerze to współczuję.... ale musi minąć trochę czasu zanim poczujesz się tak jak u siebie... Mi zajęło rok zanim przestałam szczerze nienawidziec mieszkania w którym teraz mieszkamy...
Powoli poukładasz sobie wszystko i się ogarniesz i będzie dobrze:))

Mama co tam u Ciebie??

Kotek Ewcia kazała przekazać najlepsze życzenia dla Oleńki:))

Ja przepraszam, bo ja jeszcze w szoku jestem i trybiki wolno mielą informacje :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Kochana Boogie - NIE REZYGNUJ Z MARZEŃ :)))))

Twój optymizm i energia życiowa sprawią, że wypłyniesz na szerokie wody
i odkryjesz wspaniałe lądy!!!

- tego Ci kuot życzy :D

images

reklama
Moniu bidulu i jak dajesz rade pracowac? A lepiej sie juzczujesz niz w nocy?
A Zosia jak to Zosia - spi i pewnie kupe robi :-D

mamy maly problem... Zosia nie chce spac na plecach jak pan doktor kazal, na boku jej najlepiej i nie na plaskim tylko pod lekkim skosem i najlepiej na rekach albo zawinieta w moja ciazowa poduche do spania... No i glowke 90%czasu ma na prawo kiwnieta. Pogadam dzis z polozna, moze bedzie miala jakas rade :baffled:

Do góry