reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Kout szacun też ode mnie, w sumie układ bardzo fair, w końcu to zaraz będzie dorosły facet, co innego taki 4 latek;))

kapcie kupione,czapka wymieniona na rozmiar 46 z 48;)

a dziś pełne słońce!!! wychodząc rano miałam 8-10st. a wracaliśmy prawie w 14-15!!;)) to już dużo;)))

gulasz zrobiony do placuszków, ale mała śpi więc nie będę blenderem szaleć,
po obiadku skoczymy na plac zabaw bo aż szkoda pogody

Pok i co położna powiedziała???

Wiolu oj ten twój kulający się marudka;)) śliczny;))

miłego dnia wszystkim;))

reklama
Bry...

Wiolu, Franuś słodziutki:-)

U mnie ostatnio cięższe dni, dlatego mnie mało...
a dziś to wszystko jeszcze skumulowała moja teściowa:wściekła/y::wściekła/y: nie wiem skąd takie babsztyle się biorą:no::wściekła/y: na szczęście już wszystko wyjaśniłam, ale pół dnia mnie to kosztowało...

wiola Franuś cudowny a Tobie duzo siły bo wiem co przechodzisz...
ewcia ściakam mocno...
pok jak tam po wizycie położnej...?

kocie a ja tam Cie rozumiem bo takie samo mam podejście... ja nie jestem zbyt uległa i myśle, że bym dokladnie tak jak Ty zrobiła :) nie zebym była jakoś szczególnie zawzieta, ale jak sa jakies zasady które ustalam to sie ich trzymam :)

poulina no i kapcie kupione czapa jest i git :) u nas plac zabaw omijam z daleka bo Majka takie jazdy robi, że nie chce mi sie z tym zmagać... nie mam nerwów...

290g w 6 dni :-D:szok: zaczynamy zbierac na karnet na silownie dla dziecka :rofl2:

dluuugi spacer zaliczony, Zosia sie teraz znow nazarla i kontynuuje swoja glowna aktywnosc, czyli spanie.

Wiolu
Franus jest przeuroczy! ciezko uwierzyc, ze jakiekolwiek klopoty sprawia.
Co sie dzieje kochana?

Ewciu
kurcze. rozumiem, ze nie chcesz rozmawiac o klopotach. kciuki sciskam, zbey bylo lepiej!

lil!?
rurka?!

Brawo dla Zosi! :-D

Nie mogę się nie zgodzić, że coś Franio za grzecznie wychodzi na zdjęciach ;-)

Ewuniu .... przytulenia...:sorry2:

Maran konsekwencja i niesprzeczne komunikaty to podstawa wychowania :) ale czasami i to zawodzi :/

Ostatnia edycja:
Jestem! papka zrobiona! 3 rodzaje zupek się mrożą, będzie spokój na dłuuuuuuuuuuugo, zważywszy, że Zuza z apetytem zjada tylko jabłuszko i to takie, które sama zrobię, słoiczki u nas się kończą wymiotem:baffled:

Kochane moje łącze się ze wszystkimi niewyspanymi, zmęczonymi, wściekłymi... dzisiaj spałam tak mało, że nie wiem jak się nazywam...

reklama
hej :)

robie obiad , maly z tata probuje spac , ale cos to ciezko widze ..

a dzisiaj mialam ciekawy dzien :-D
bylam na placu zabaw ( na ktory zreszta nie mialam dzisiaj checi , bo tam zawsze tlumy ) no i przyszla kobieta , tak lazila , zgladala , az w koncu do nas podeszla , myslalam , ze bedzie cos sprzedawac i mialam jej od razu podziekowac ,ale jakos wyjatkowo dzisiaj dalam szanse :)
no i okazalo sie , ze Natul jej sie tak spodobal , bo robia casting dla marki odziezowej Orchestra i szukaja maluszkow :) brala by go od razu gdyby nie to , ze potrzebuja maluszka 18 miesiecy , a Nat ma 12 ... ale i tak wziela jego kandydature , bo Nat nosi z tej marki ciuszki na 18m i jest wiekszy niz frnakowe dzieci :) ma dac znac jak cos po 17 pazdzirnika
zaputala sie tez czy moze sie odezwac jakby potrzebowali do filmow, czy reklam dziecka :)
kurcze dumna bylam jak nie wiem , ze Natul tak bardzo sie spodobal :)

ASIONKU nie ma co, zazdroszczę! bo jednak jakoś do przodu idziecie zębowo :tak: a my utknęli w ciemnym lesie :eek:

ja się pytam CO JĄ TAK MĘCZY????? Gryzie wszystko, łącznie ze mną, rączki pcha do buzi, buczy i mówi, że "bu bu" ma w buzi, no przecież to zęby, ale GDZIE ONE SIĘ PODZIEWAJĄ TAK DŁUGO :confused:

mojej siostry synek mial podobnie , a pozniej skonczylo sie na przecinanniu dziaselek , bo zabek przebic sie nie mogl , moze warto sprawdzic u dentysty jakiegos ?

Asionku! jejku! jak ja bym zjadla taka swieza ostryge! chyba namowie emka na wakacje w bretanii znowu. mniam! SYn mojego kuzyna w wieku Nata jakos (kolo roczku) zajadal sushi z nami przy stole - sprobuj. moze mu sie spodoba :-D
.

a u was ostryg nie ma ? jak cos zapraszam do mnie :)
wspolczuje samolotow :/ wiem jak wkurza jak ci dziecko zasnie , a cos je obudzi zaraz .. u nas taki dziad odpala pierdziawke tysiac razy na dzien mozna fiola dostac , a huk jest taki , ze umarlego z grobu by obudzil :/

Cześć:)

Ż

Aaaaa i prosze posłuchać (poczytać) uważnie!! Spałam 3 noce już!!!!!!!!!!!! Młoda wytrzymuje od 20 do 5 rano:)) No dzis sie budziła ale to dlatego ze zmarzła.... ale ogólnie prawie jak człowiek już się czuję:)

miłego dnia:)

tylko pozazdroscic :))))

Gratulacje Moniu:-)

a ja za to nie spelam dzis znowu prawie nic, a jak cos spalam to nie jestem tego swiadoma. padam na mordeczke. czopki przeciwbolowe w uzyciu, masc do smarowania dziaselek tez ale to g...daje.
jeszcze zeby tego bylo mnalo to w nocy Iwa plakala bo cos jej sie snilo i wyladowala u nas w lozku,nie mogla zasnac okolo godziny i gadala a jak w koncu zasnela to Franio znowu obudzil sie z wielkim wyciem . musialam go zabrac i wyniesc do salonu .

kurcze biedaki z was :( widze nie tylko nam daja zeby popalic :/
ehh niech sie wykluja i bedzie chwila spokoju !!

Do góry