reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

EWELINA są! Widziałam na własne łoczy! :-)
A ja szaroście wszelakie kocham :-p

Możesz też kupić dziewczęce :tak: tylko bez goopich ozdupkuf typu kfiatki i kukartki :eek:

Jestem zmęczona:) Ale inaczej, niż po całym dniu siedzenia w domu ;) Trzeba ruszać doopsko, jeździć, chodzić, wysilać się fizycznie i umysłowo, robić codziennie tysiące rzeczy, żeby mieć zdrowy umysł. Nie nowość to żadna w sumie hehe

POKU Ty jeszcze zostaw MUSK w spokoju, teraz przed Tobą najtrudniejsze miesiące i priorytet SEN i ZEN :) Chyba, żeby Zosia była łaskawa... :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku no to do roboty! Brzmi ciekawie, chetnie bym poczytala :tak: Jak K. dzisiejszego wieczoru sie spisuje? Czy Ola daje zyc?

Rurka! Zupki i papki gotowe to gdzie Ty sie podziewasz?!

Ewelina yyyyy no ja nie wiem. Czerwony modny w tym sezonie :eek: A czemu dla dziewczynek sa glownie roze i hello kitty?

Lilu, wiolu - trzeba podejsc do tego tak, jak w pewnym kawale. Czesto zapraszac wieksze ilosci dzieci do domu, to potem docenicie spokoj i cisze jaka istnieje przy dwojce maluchow :happy::-D Odpoczynku zycze!

A moja paczuszka od powrotu do domu spi non stop z przerwami na jedzenie (co 2,5 godziny z zegarkiem w reku wypija dwa cyce) i kapiel. Nie wiem jak interpretowac jej zachowanie w czasie kapieli. Ona generalnie jest strasznie powazna... Czy fakt, ze nie placze i nie macha nogami oznacza, ze sie panience podoba? Lezy nieruchomo, z kamienna mina i obserwuje, wrzuce kiedys fotke. Wyglada to przekomicznie :)

Poczek edytowałam ;)

Kamil dziś złoto :))) Pięknie poodrabiane zadania w zeszycie, myślałam, że już zapomniał jak się pisze odręcznie, ale nie! :p

Zrobiłam kolację, zjedliśmy, było bardzo fajnie:)

Paulina szary górą!

EWELINA ja szary do tego stopnia ubóstwiać, że już nic nie gadać! :rofl2:

Wieje jak cholera! Będzie się dobrze spało :) Oby... ;)

Jak najmniej pobudek Koleżanki! Do jutra! :D

Kout to oby się Kamilowi tak ostało z tym pisaniem;)))

mnie też się już przejadł róż...i kurcze dostałam różową kurteczkę na jesień/zimę więc ta szara czapeczka trochę to przełamie..jeszcze jakiś szary szalik by się przydał...

reklama
Paulina,pro, a w życiu! Moje próby zazwyczaj kończą się...yhm...nocnymi wypiekami babeczek, ciasteczek itp.itd. Padam dopiero, jak świta, albo kiedy uświadamiam sobie, że do pracy się spóźniłam :-D Całe szczęście, że sporadycznie nocki bez starego wypadają ;-)

Do góry