reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

A ja śpię sama, znaczy z Olą :D A jak Szanowny wraca z Wa-wy na weekend to wtedy nie mogę spać :-p i wcale nie chodzi o seks, tylko o to, że ja lubię sama spać - MOJE łóżko, MOJE powietrze, MOJA cisza i MOJE chrapanie! :-D :sorry:

To się nie nazywa egoizm, tylko EGOTYZM :-p Nie, egotyzm to co innego, ale też na to choruję :eek:

No pa! :*

reklama
Czarny Kocur, ja tam przy swoim starym też mam swoje łóżko, swoje powietrze, swoją ciszę i swoje chrapanie :-D Już tłumaczę...swoje łóżko - ja zajmuję prawie całe, M wbity jest po prostu w ścianę. Swoje powietrze - zważywszy na to, że prawie, że śpię na nim, nie ma czym oddychać - lubię podduszać. Swoją ciszę - mój M śpi cicho, czasem tylko tętno mu sprawdzam. Swoje chrapanie - ja sapię w nocy i charczę, ale to wina już sks :-D :-D

Paulina, ok :-D Yhmmm...kreatywne zakalce zazwyczaj to są ;)

Oooo EWELINA to szacun! :eek::eek::eek: Wiesz jak się urządzić w łóżku!

Jak mam ogra, który mi charczy i głośno oddycha, a ja z tych ojeju wrażliwych, cóż poradzisz...:sorry::-p:-D

Idęęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!

Nu PAULINA taki mały plagiacik! :-p

reklama
Do góry