reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Pok ani sie waż mi cokolwiek więcej pokazywać! zawsze cos wynajdziesz i ja później na to choruje:zawstydzona/y::zawstydzona/y: już tak było z karuzelką z muzponów ;:)-D

edit: ale pięęęęęęęęęęęęękne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
edit2: mają króliki!!
edit3: gorzej! mają MISIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

najbliżej nas można kupić w gdyni!

Ostatnia edycja:
reklama
hahaha! na szwajcarskim gruponie jest do dzis do polnocy promocja na te ich pieknosci. moge ci wyslac moj login i haslo, wbierzesz kupisz albo ja kupie i ci wysle. bo ceny naprawde duzo w dol. a jak nie to jakis sklep w gdyni ma ich rzeczy podobno.

ja sie powiesze. bujam i zasypia... przekladam do hustawki ryczy...
trzeba bedzie w weekend hustawke oddach albo wymienic na cos z wibracjami chociaz albo nie wiem...

a widzialas TO!?!?!?

712203.jpg

Asionek widziałam przepisy!!!dziękuje ślicznie!!! mi jednak dynia tylko na słodko smakuje;) albo same pestki suszone;))

i mam podobnie jak Asionek, siedzę przy łóżeczku małej dopóki nie zaśnie, zazwyczaj siadam z książką swoją, czytam sobie a ona zrobi dwa obroty i śpi...fakt,że się za dużo nie naczytam;))

Asionek jeśli miałabyś być teraz rzeczywiście w ciąży to trzymam kciuki aby wszystko przebiegło oki i ta była wyjątkowa;) bez mdłości i itp.

Pok a mi nawet jednego nie pokażesz?? zdjęcia;)??

ja musze porobowac cos z tych przepisow :)
u nas za ciemno na czytanie hehe
nie dizekuje ;)))

Asionku, tez się boję kolejnej ciąży...
ale ja to mam jeszcze spooooro czasu...
najpierw musi mi się wsio poukaładać... ale mam nadzieję, ze na wakacje coś w tym temacie ruszy:-p

no ja tez wolalabym poukladac co nie co :) praca moze , szkola dla malego i mieszkanie wieksze !!
tez mi sie juz marzy pokoj dla Nata , bo meczy mnie juz spanie z nim w jednym .. wierci sie kreci i mnie budzi :)

asionku to nie wada monitora. ona wczoraj tak strasznie mocno zasypiala, ze szczypanie zadnej reakcji nie wzbudzalo. sptobujemy zwiekszyc czulosc urzadzenia. oddychala tak strasznie slabo i plyciutko. coraz czesciej jej sie to kurcze zdarza.

Nat tez tak spal :) bardzooo gleboko hehe , ale ja sie tym nie stresowalam za bardzo u dzieci podobno normalne takich malusich ...

lodzinka mala i jak juz sie zmienila :)))

Asionku a co to za konik, pokażesz??

Zosię widziałam i już pisałam! piknaaaaaaaa!!!

ten Baby Sleeping - YouTube

Rureczko super ten zając!!!!!! I jak taki duży to już w ogóle! BRAĆ!!!!!!!! I kochana leżę dziś przed Tobą niczym dywan - wycieraj we mnie śmiało nogi - moje zażenowanie i wstyd sięgają zenitu! Dziękuję Ci kochana za ulgowe potraktowanie!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Asionku a czy Twój koń ma taką regulację, że można muzyczkę wyłączyć? Albo lampkę? U mnie można tylko zrobić ciszej głośniej, włączyć, wyłączyć. Nic więcej się nie da niestety. I się zastanawiam czemu mój koń taki, a koń Made inny? :eek:

Kochane ja tak się boję kolejnej gafy swojej, że udam się już do łóżka...Ciężki dzień dziś za mną...A nocka na pewno będzie w połowie zarwana...bo cyce chowam...trudno...zaparłam się....na razie...zobaczymy co potem.....:eek:

Lilu powodzenia w chowaniu cyca!!! normalnie nie mogę wymyślić coś ty za gafę dziś miała,ale pewnie to priv sprawa między tobą a Rurką, więc nie wnikam;))

Pok dziękuje!!! śliczną masz córeczkę, a oczka ma jak węgielki na fotce..małe cudo, aż dziw,że daje tak popalić...

dzeiwczyny siostra sprzedaje kilka rzeczy po synku moze komus sie cos przyda ?
ma panel Chicco muzyczny , hustawke do domu czy ogrodu , lozeczko , kojec prawie nowka sztuka bardzo fajny :)
jak ktos by chcial fotke czy info to moge podac co i jak :)

Lili Made chyba chodzilo o to , ze mozna to ze srodka wyjac , ta baterie gdzie jest lampka i wtedy zostaje sama przytulanka :) ale to jak tak zakumalam hehe
powodzenia noca !! moze i ja wezme z ciebie przyklad ? :-D

reklama
Asionek widziałam na fb, szkoda,że dzieci już mam takie duże;))

aha, zauważyłam,że po takim miesiącu gdzie cały czas Daniel chodzi do przedszkola, zrobił się baaardzo wygadany i rozmowniejszy, chętniej bawi się rzeczami plastycznymi też, no i pełno go wszędzie

dziś powalił mnie tekstem, wracamy z przedszkola, on już zmęczony (cały kilometr już idzie;))nogi ciągnie;):

D:mamo jestem już zmęczony, nie mam już siły
Ja: no chodź kochanie, jesteśmy już pod blokiem
D: ale moje nogi są takie zmęczone i wyczerpane

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a Maja zaczęła mówić 'dzi' i na widok dzieci w tv mówi coś na kształt 'dzieci';))), przez to jej samodzielne jedzenie zaczęła bardzo sprawnie posługiwać się sztućcami;))

aaaa ale mi dzieci dziś numerek wycięły, usiadłam na chwilę z książką w fotelu, Daniel stwierdził,że jest głodny i poszedł do kuchni po płatki, słyszałam jak otwiera szafkę, wyciąga miskę i płatki...Maja też jakaś cicha i zadowolona z nim była.....wchodzę do kuchni, Daniel je płatki z mlekiem a Maja.....stoi na środku kuchni z talerzykiem z płatkami i mlekiem, talerzyk przechylony i mleko cieknie po całej kuchni..........prawie parsknęłam śmiechem;)) podziękowałam Danielowi,że uszykował też
siostrze jedzonko, na to on,że kocha swoją siostrę;)) szkoda tylko,że nie znalazł miseczki dla małej i miałam mleko na podłode, ale da się przeżyć;)) boskie są te moje dzieci;))

Ostatnia edycja:
Do góry