reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Kuotek, eh... pośliznęłam się na spacerze i starłam kolana:sorry: jedno jest lekko, także luzik, ale drugie dość głęboko i cholernie noga boli... no, ale nie ma co się nad sobą użalać... dobrze, ze nie złamałam...

Made,
za co Ty nas przepraszasz? Wiolka jest dorosła, także wie co robi, a brania winy na siebie, to w ogóle nie rozumiem... Fajna Dziewczyna z Niej, ale skoro tak zrobiła jak zrobiła... przykro, ze po takim czasie bez żadnego słowa sobie poszła... cóż... życie...

No nic Kuleżanki, uciekam. Do juterka :))

Ostatnia edycja:
Moniu, hej:-)
to napiję się z Tobą kawki:tak:

reszta koleżanek widzę gdzieś w krzakach siedzi:sorry2:
hop hop wychodzimy! Miało być forever!

Dziewczyny ja niestety rozumiem i choć nie chciałam się odzywać to nie potrafię.

Wiola nie ma nikogo w nosie - popełniła jednak błąd, z którym strasznie jej ciężko i ona prostu nie ma siły teraz rozmawiać z nami. Ja tak to widzę, bo potrafię się teraz postawić w jej sytuacji.

Konflikt Wiola-Made powinien zostać między nimi - mi jest bardzo ciężko w tym momencie, bo są to dwie bardzo bliskie mi emocjonalnie osoby i nie chcę się na forum o tym wypowiadać. Jednak znam Wiolę i wiem, że jest bardzo dobrą i wartościową osobą. Mimo, że coś jej poszło nie tak. Także nie osądzajmy jej - tym bardziej, że nikt z nas bez błędu po tym świecie nie chodzi.

Made ma prawo do swojego rozgoryczenia i ja tego nie umniejszam. NAPRAWDĘ!

I bardzo mi ciężko z pewnych względów, bo nie wiem, co teraz będzie ....:confused:

Ostatnia edycja:
dobry

biorąc pod uwagę to że mam dziś kanałowe leczenie to chyba jednak nie będzie dobry dzień, tak do końca;)))

a co jest między Wiolą i Made to ich priv sprawa, i już, cokolwiek to jest;)

Moniu u nas pobudka o 5.20 więc łącze się w bólu! Teraz co prawda była mała drzemka, ja też jedno oko przymknęłam ale to mało jak dla mnie:szok:

reklama
Do góry