• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
Kochane ja tak na krótko, bo lecę zaraz do lekarza.

Kocurku kochana trzymam kciuki za zdrówko Oleńki!!!!!!!!!! A co do zdjęć to może później będę na dłużej, bo bardzo bym chciała je zobaczyć!!!!!!!! Na razie tylko przelotem jestem niestety.

Co do lapisowania to właśnie zdziwiona byłam tym, że Asionek pisała, że od tego ząbki się popsuły. Ehh może jest tak jak Kocurek mówi, że ząbki już były nadpsute. W każdym razie jak powiedziałam ja postanowiłam komuś w tej kwestii zaufać i tego się trzymać...Także lapisować będę..

Asionku
a co do nocek to już dwie nocki karmiłam tylko raz - około 2-3 - a jak się poza tym budzi to ją jakoś inaczej pocieszam. W każdym razie mniej się budzi! Mam nadzieję, że u Ciebie też dobrze i nie dajesz już tyle cyca!

No nie mogę więcej napisać :-(:-(:-(:-(

Powiedzcie mi tylko czy ktoś miał kontakt z Wiolą????
Strasznie mnie martwi jej milczenie i siłą się powstrzymuję, żeby do niej nie zadzwonić...Bo nie chcę jej głowy zawracać, być może potrzebuje odpoczynku. Mam nadzieję, że wszystko dobrze u niej......:-(

Właśnie Ewciu Martynka też okresowo nie lubi myć górnych ząbków - podejrzewam, że coś ją tam musi boleć wtedy....

Kuotek, 4 się przebija jedna, póki co, tylko to dałam radę zauważyć, bo Miki nie da za długo popatrzeć...

Lili, może Wiola jeszcze poweekendowo się nie odezwała;-)

A co jeszcze do weekendu, to moje dziecko mile mnie zaskoczyło:tak: Ładnie się bawił i w ogóle wszędzie było Go pełno, a jak siostra zabrałą Go do dzieciolandii, to po godzince jak doszłam do nich, to nawet nie zwrócił na mnie uwagi:szok:

Ostatnia edycja:
Jestem z powrotem.

Moje Dziecko po nocnych szaleństwach zasypiało mi w wózku, ale udało się dotrwać do domu i tym sposobem rozebrałam, włożyłam do łóżeczka i śpi:-)

oczywiście kawki trzeba się napić i potem brać się za mieszkanko i obiad...

Kuotku, to troszkę pospała:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry