• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
hej :)

a co tutaj tak pusto ??

Kotek tylko grasuje :D

My też świętujemy:/ Mojemu Panu firma zaproponowała tytuł dyrektora:/ Co oznacza, że przez najbliższe dwa lata raczej będę w trzech czwartych matką samotnie wychowującą dzieci://

widze u ciebie , Pauliny i u mnie tez zmiany w meza pracy ...ja jeszcze nic nie wiem , a to juz jutro i kurcze jakos sie nie ciesze jak na razie :/

ASIONKU gaz i tylko gaz! Ramsay zawsze tak porywająco operuje płonącą patelnią aaahhhh, nie wyobrażam sobie inaczej :-p

hehe no wlasnie :;))))

co do tej , pary nie pary, to niektore kobiety wiedza jak sie "ustwic " :;)))

Bry,

Asionku, na fb masz Mikołaja idącego spać:-D

aaa, kawy to ja chętnie :))

moze ja tez kawy jeszcze ??
ide zaraz poszukac :)))

ASIONKU no to &&& żeby zmiana była dla Ciebie korzystna :P :))

Nu, myszy nie ma, to kuot se używa :P:P:P

Jest winko, jest kawa, nie jest źle ;)

Co prawda jest i mała maruda... :)

...która pójdzie spać za dwie godziny :P

Ostatnia edycja:
Dobry:)

Weekend intensywny więc mało nas było... Za to Młode się wyszalało w sobotę u mojej mamy i w niedzielę w gościach:))
Szkoda ze nic to nie zmieniło w kwestii spania...
Dziś miałam się pożalić o 2 jak po mnie łaziła ale nie bardzo miałam jak...
Ktos ma może pomysły??? mało spała w dzień, później poszła spać, najadła się na wieczór... i nawet nie to że się budzi z palczem... już nawet nie chce cycka i nie robi awantur.... Poprostu się obudzi i tak jakby nie mogla się ułożyć... przez godzine sie turla po łóżku (co obejmuje min spychanie mnie z mojej poduszki albo wręcz krzyczenie na mnie żebym się położyła w określonym miejscu), gadanie do siebie, próby wtulania się w ścianę łóżeczka lub zagłówek łóżka... a w końcu usypia po ok godz wtulona mocno we mnie... Mam nadzieję że to stan przejściowy, tzn załapała że cyca nie będzie ale z przyzwyczajenia się jeszcze budzi...

Kotek studium przypadku znajomych ciekawe bardzo....
Jak Oleńka w nocy?

Asionek to mówisz żeby nic więcej nei robić z tymi zębami?? Ja mam z kolei przykład u siebie w rodzinie. Siostra starszemu synkowi poza myciem nic nie robiła, teraz ma prawie 6 lat i już kilka razy musieli go na siłę trzymać u dentsty bo ma dużą próchnicę... Młodszemu od małego lapisują (czy coś tam) i ma 3 latka prawie i zero próchnicy chociaz śpi praktycznie z butelką w buzi i pije kaszę przez sen... Pewnie zależy czego się używa...

Bry,

Kuotek, top jak każdy jest pod obserwacją, to trzeba się pilnować:-D

Monia
, na pewno przejściówka z Wikusią:tak:

co do ząbków, to jak wyjdą nam wszystkie do 4, potem 5 to mam w planach polakierować i zalakować :tak: czy jak to się tam zwie...

Póki co dziecko z chęcią myje tylko dolne, górnych nie chce:eek: nie mam pojęcia czemu... wcześniej dawał sobie umyć... może stan przejściowy...

Chyba wszystko zależy jednak od jakości zębiny i szkliwa ;) Poza tym, jeśli "zamknie" się zęba, który już zaczął się psuć (od środka), to popsuje się jeszcze szybciej, a jeśli się nie zaczął psuć, to się nie popsuje (jest nadzieja), ot i cała filozofia :P

MONIU Ola całkiem całkiem, większość nocy przespała nawet w łóżeczku, co było nie lada niespodzianką :))) Ale katar ma łokropny! I wczoraj gorączkę i jest niewyraźna mocno.. to nasza pierwsza oficjalna choroba, no raczej przeziębienie.. :)

Ja nie mam pomysłów na Wikusię, też myślę, że to jeszcze pocycowe przyzwyczajenia :tak:

Ba! EWCIU zawsze warto się pilnować, bo nigdy nic nie wiadomo :-D

Mój mały zakatarzeniec przysnął sobie w samochodzie (!) odłożyłam ją do łóżeczka i śpi...............

Ostatnia edycja:
O rany ale dziwnie.....cicho tak, spokojnie :eek: Nawet kawa jakaś inna z tej całej spokojności porannej :eek: To chyba pierwszy raz, żeby moje dziecko o tej porze spało :-p

Kwękała, zajrzałam, zmieniła pozycję kilka razy i jeszcze śpi!

Ale co tam u Was dziewczyny? Jak weekend minął?

Ostatnia edycja:
reklama
Kuotek, niech pośpi Dziewczynka:tak:

Małe po drugim śniadanku, trzeba zaraz się zbierać kupić małemu mleko itp.

a u nas weekend spędzony suuuper:tak:
w sumie nie pamiętam, daaawno takiego, żeby każdego dnia gdzieś być:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry