• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
Kout ja już po kawie i galaretce z bitą śmietanką ale bardzo dziękuje za zaproszenie;))

rosołek się gotuję a ja wpadłam do interneta zapłacić dziecku za przedszkole;))
pogoda piękna, po rosołku idziemy na spacer i może świętować nową umowę mojego męża;))

miłej niedzieli i buziaki!

O właśnie! Dobrze, że mi przypomniałaś Paulina, przelewy czekają...

Miłego świętowania!

My też świętujemy:/ Mojemu Panu firma zaproponowała tytuł dyrektora:/ Co oznacza, że przez najbliższe dwa lata raczej będę w trzech czwartych matką samotnie wychowującą dzieci://

reklama
Ano no nie ma, ile można tych profitów! :-p

Znajomi nasi - co prawda nie są razem - ale też prawda, że nigdy jakoś specjalnie nie byli:P - a więc... mają dwóch synów, jeden w wieku Oli, a drugi 3 lata starszy, ona niegdyś manager świetnie zarabiający, obecnie w domu z dziećmi, straciła pracę, a proponowane zarobki jej nie zadowalają. On mieszka osobno, spotyka swoją miłość:) Ona (nie ta miłość) ma zapewnioną przez niego nianie za 1700zł, co drugi dzień catering obiadowy za 50zł, co drugi tydzień sprzątanie za 180zł oraz popłacone wszystkie rachunki, łącznie z telefonem itp. Tylko na raty za dom nie dostaje, bo dom jest na nią:P Oczywiście on jest Be! Bardzo Be! :D

Ja jej nie lubię za bardzo :) Za to jego TAK chociaż to straszny eee no zako****e się często :P

Nie komentujcie, nie oceniajcie, nie znamy wszystkich faktów moi drodzy :) Ale fajny układ, nie?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry