• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
hej :)

ja juz tez po kawce ...

nocka porazka :/ zbuntowalam sie ja dzisiaj i nie dalam cyca do mietolenia wiec byla awantura , pozniej ponosilam , pobujalam i zasnal po 4 , za to spal do po 8 tylko S alarm w telefonie obudzil nas :/

Paulinka oj tak i to jeszcze zalapie sie na swiateczne jedzonko :) juz sie doczekac nie moge !!

Kocurek to niezly dzien mialas :) super , ze Ola dala rade jakos :) no i szkoda drzemki wsumie , a Ola w aucie nie zasnie ?

Ewcia ja mam nadzieje , ze dzisiaj uda nam sie wyjsc !! wczoraj lalo caly dzien wiec w domu siedzielismy :/

Lili hej :) jak noc ?

Ola w aucie zaśnie ASIONKU :-) mniej więcej raz w miesiącu :-D

Odgrzewam kawę po raz enty :dry:

LILU Wiolę znajdziesz na fb plus nowe zdjęcia Frania i Iwonki :)

Ostatnia edycja:
Kuotku, to z tą kawką czekasz chyba na mnie do południa;-)

Asionku, to pospacerujcie i za nas;-)
ale wczoraj byliśmy na spacerku, także nie jest źle póki co, no a jak poszliśmy o 15:30 to wróciliśmy dopiero o 21:30:sorry2::-D
pierwszy raz w życiu moje dziecko o tej godzinie wracało do domu:sorry2:

Kuotku, nie, wstąpiliśmy do kumpeli;-)
a że Mikołaj w dzień nawet długo spał i ładnie się bawił, to posiedzieliśmy dłużej. Chłopczyk miał taaaką frajdę, że szkoda było mi się zbierać hehe doszła jeszcze jedna znajoma ze swoimi szkrabami, także było wesoło:tak:

kto chce zobaczyć jak mój syn zasypia:eek:

Kuotku, nastawiam wodę na kawę :))

No nie miałam prądu... a bez prądu to NIC nie działa! Jak to dobrze, że chociaż uparłam się na gazową płytę, bo jakby była indukcyjna, to by nawet kawy nie było! KAWY!!! :baffled:

Miłego wieczoru:)

My się przymierzamy do filmu, może dzisiaj się uda, bo wczoraj mała poszła spać po 22....

Ostatnia edycja:
Ola w aucie zaśnie ASIONKU :-) mniej więcej raz w miesiącu :-D

Odgrzewam kawę po raz enty :dry:

hehe dobre i to :)

Asionku, to pospacerujcie i za nas;-)
ale wczoraj byliśmy na spacerku, także nie jest źle póki co, no a jak poszliśmy o 15:30 to wróciliśmy dopiero o 21:30:sorry2::-D
pierwszy raz w życiu moje dziecko o tej godzinie wracało do domu:sorry2:

niezly spacer byl :)
ja chce zobaczyc jak niuniek zasypia !!

No nie miałam prądu... a bez prądu to NIC nie działa! Jak to dobrze, że chociaż uparłam się na gazową płytę, bo jakby była indukcyjna, to by nawet kawy nie było! KAWY!!! :baffled:

Miłego wieczoru:)

My się przymierzamy do filmu, może dzisiaj się uda, bo wczoraj mała poszła spać po 22....

gaz gora :))) mi sie tak marzy gaz .... prawdziwa kuchnia musi byc z gazem !! te plyty sa dobre , ale kazdy kucharz powie , ze nie da sie zrobic super zarelka na pradzie i ja sie z tym zgadzam , dlatego czekam na miezkanie z gazem , bo tutj wiekszosc to prad , wszystko na prad :/ i mnie cos juz trafia ...

ja chyba obie wlacze jakis film :)

reklama
witam się wieczornie i przelotem;))

Kout bo mi chodziło o to,że każdy sąsiad ma gatki w domu,ale nie każdy ma porozrzucane zabawki w domu i się o nie potyka;)))) dlatego zasłony potrzebne;)))

Asionek, no to się kochana poobjadasz, mniam;)!!!

buziaki dla wszystkich!!!

aaaaaa Maja dziś rano koniecznie sama chciała usiąść na nocnik...i zrobiła parę kropelek siusiu!! a jaka dumna była;)) mamy teorię z mężem,że sama się odpielu****e;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry