• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

Moniu teraz są takie pasty do lakowania, że działają od razu po nałożeniu. Maciuś miał to raz robione i nie musiał trzymać otwartej buźki. A musi mieć robione, bo ma tego zęba martwego przez którego niestety ma wciąż bakterie w buzi czy co tam powoduje próchnicę...

reklama
Liluś mów do mnie jeszcze o tej paście... co to to i jak się robi i gdzie i po co? Chciałabym żeby Wiki jak najdłużej się uchowała bez próchnicy i konieczności leczenia zębów...

Moniu ja chodzę z małym do super babki - rewelacyjna jest! I to na NFZ! Nie wiem co to za pasta - ale idę teraz w grudniu i się dopytam. Za pastę płacę 2 zł od zęba niestety - no ale wierzę w to. Też mi się wydawało, że jak dziecko nie siedzi i nie trzyma tego na ząbkach to lipa jakaś. W dodatku oni to smarowali 2 sekundy dosłownie. No ale wychodzę z założenia, że komuś trzeba ufać na tym świecie. No i ja tej dentystce ufam. Dowiem się co to za pasta przy kolejnej wizycie (za miesiąc jakiś).

Kocurku odkąd jestem na BB to mi te pozory, że życie jest takie fajne i kolorowe w krew weszły i naprawdę w to wierzę :-) I dobrze mi z tym :-)

Lecę - mała marnie pospała, a długa droga przed nami.....:baffled:

kuchnia posprzątana;))!!! została jeszcze łazienka, ale do jutra chyba nigdzie nie ucieknie??;))

ooo pasta do lapisowania????

ja też zmykam, do później!

Ostatnia edycja:
Wyszłam - obudziła się. Domofon zadzwonił - obudziła się. Weszłam, usiadłam - obudziła się. Chrupnęłam herbatnikiem - obudziła się.
Mam pół godziny do zbierania się do wyjścia. Dałoby mi dziecko tyle relaksu :eek:

Bilon zamknięty, zeby cichusio było, to zaczął skomleć, noszszszszszszsz.... ja pierdzielę!

Wyłączam się. Ubieram się już. Papa! Kto wie... może wrócę nawet z zasłonami z Ikea.... :eek:

Jestem pierwszym domkiem na osiedlu i nadjeżdżającym mieszkańcom nie będę więcej zapewniać rozrywki za darmochę jak paraduję w gaciach i potykam się o zabawki :dry: A okna mam spore :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry