rruurrkkaa
Mama Misiatków
Lilu ona do tego wrocławia to ma kawał drogi, bo 2 godziny autobusem wiec tak trochę niebardzo, dlatego Kota pytam, a Kot nic!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
toż to Mikołaj teraz w samym bodziaku w łóżeczku szaleje hahahaha

bynajmniej Ola mniej się będzie męczyć, a i oczywiście jak nie ma gorączki, to spacerek, toż to naturalny inhalator

Także nikogo do swych metod nie namawiam 

Niestety branie dziecka sposobem jest o wiele trudniejsze, a ja to leniwy typek 

No ale np. jak trzeba dziecku antybiotyk podać a dziecko nie chce? Albo jak nie chce kurtki założyć a na dworze mróz? No i tych zębów nie odpuszczam, bo moi rodzice o moje zęby nie dbali i do dziś mam do nich żal o to...Tak samo z dentystą - chciałam, żeby to była zabawa, długo się przygotowywałam do pierwszej wizyty z Maciusiem -a potem on padł na twarz, ząb pękł i pierwsza wizyta była najgorszym koszmarem roku