Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Znalazłam to powyżej, co mi się jeszcze bardziej podoba, ale pan nosem kręci, że paski jakieś....
No i zbieram zapisy na klopa - KTO CHCE KLOPA? Bo już się pogubiłam...jedni toną w klopach, drudzy nie chcą ode mnie klopa, a trzeci są chętni...proszę o wpisywanie się do odpowiednich rubryk
Mówicie, że te paski?????? Zabijta mnie!!!!! Już myślałam, że decyzja podjęta a tu proszę! Mi się te paski o tyle podobają, że ta mozaika jest chyba z tego samego materiału co płytki - więc wszystko tworzyłoby jedną całość. Martwi mnie tylko to, że zdjęcie jakieś niewyraźne....nie wiem jak to w rzeczywistości może wyglądać - a jeszcze niby ten jasny kolor opisany jest jako niebieski.........
Paulinko no mam tera namieszane! Chciałam rady to mam!
Dzwoniłam spytać o kolor - i faktycznie paski są niebieskie. To minus jakiś...ale pani twierdzi, że ogólnie wrażenie, że kolor jest jasno szary z grafitowym....
Proszę o konkrety - czemu mi każeta te paski brać?