• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

nie, skądże, Lil, wiesz ilu nowych rzeczy się uczę przy Tobie??;)) dla mnie nauka na przyszłość jeśli chodzi o remonty;))

yyy tak sobie myślę, mąż jedzie jutro rano na egzamin do poznania i czy nie jechać z nim, wysadziłby mnie z Mają pod M1 i Ikeą....tylko czy to dobrze się skończy dla naszego portfela????;)) i zajrzałabym w kącik z przecenami w ikea.....hmmmmmmmmmmmmm

reklama
JECHAĆ PAULINKO! :-) Nie zastanawiać się! Odpędzisz się od rozmów o klopie :-p A ja chętnie posłucham co nowego w IKEI :-):-):-):-)

Kochana to Ty leć się pakuj a ja wyłączam się do jutra, bo mi oczy się poćwiartowały coś na kształt mozaiki :eek: Buziaki i do jutra!

Dzień dobry!

Co prawda mam już klop, a nawet dwa :-p ale darowanemu koniowi...eee to chyba nie to przysłowie miało być :dry:
Nie otwiera mi się LILU co w końcu zamawiacie..

A w ogóle to idę się szybciochem myć i mejkapować, bo za dwadzieścia minut wyjeżdżamy. Tylko kawkę chciałam tu dopić z Wami :)

IKEA świetny pomysł PAULINA!

A ja mam ambitny plan wybrać się dziś do biblioteki :))))

Ale się wyspałam....od 5 na nogach :errr: Za to dzień wolny....znaczy nie do końca, bo w domu roboty po pachy :baffled: Ale to już inna robota :-)

Spijam zatem kawkę i zabieram się za ogarnianko :-)

hej :)

ja wczoraj z Natem caly dzien u kolezanki bylam , wrocilismy na kapiel i spanko :)
dzisiaj jakies zakupy trzeba zrobic , sprzatanie zostawie na jutro ;-)lenia mam ...

Kout latte???mniam!!!espresso to ja bym dziś poprosiła;))

dla mnie espresso to taki shot na dzisiejszą pogodę by był

aaa była pani listonoszka i przyszły spodnie dla Mai- cudne i nawet lekko przydługawe;))
Zobacz załącznik 519079

a w tle suszarka z praniem, hehe

sliczna Majeczka i super spodnie !! dzieci w ogrodniczkach sa przeslodkie :)

Do mnie ten deszcz, ja uwielbiam !!!

Kto mi dziecko zaśnie... :confused: ASIONEK...?

jestem , zyje :))) dzieki za pamiec !

Ewelinko co do sylwestra to u mnie podejrzewam skończy się jak co roku - czyli pozwolę sobie na oglądanie filmu do 22 a potem pójdę spać. Wstanę na chwilę około 24, bo mi pierońskie wystrzały spać nie dadzą, ale chwilę później wrócę do spania i na drugi dzień obudzę się bez kaca i zmęczenia, będę więc mogła spędzić w miarę normalny dzień z rodziną...I tak już od 4 lat....czyste szaleństwo....

hehe ja pewnie tak samo spedze sylwka i rocznice slubu do tego .. ùmaz do pracy idzie , chcial mnie zabrac do hotelu ze soba , ale co ja tam bede robic ? przeciez nie zostawie Nata samego w pokoju i nie pojde sie bawic :/ juz wole w domu zostac :)
znajomi zapraszali , ale chyba tez nie pojde , oni maja male dziecko tez i kurcze jakos nie widze zabawy tylko latanie do dzieci hehe

Ej Dziewczyny - wracajcie na BB - obiecuję, że Wam to wszystko wynagrodzę...Kiedyś Wam wszystkim kupię po klopie....

ja chce klopika ja !!
chyba bym wybrala mozaike na wanne jednak :) widzialam fotke co Ewcia dala i wyglada to pieknie !!

Nat lazi i pusuje stol hehe , a teraz mi szmata twarz przejechal :rofl2:

dobry

a jednak nie pojechałam, mąż ma i tak dużo na głowie więc nie chciałam mu dodatkowo jej zawracać, teraz pisze egzamin a na 12 ma być w pracy, a pojechał do poznania...
a za tydzień przyjadą moi rodzice i my sami sobie pojedziemy;))

za to byłyśmy w biedronce i mają fajne albumy na zdjęcie , ładnie zrobione, my wzięłyśmy z kubusiem, choć musiałam dwie biedronki zlatać by je kupić, normalnie kosztują ponad 30 zł a teraz są za ok 13zł,

Kout a wiesz że Endo ma teraz kosmiczną serię??? zobacz to:
T-SHIRT DLA DZIEWCZYNKI

a to cała seria, 'jestem nie z tej planety'
http://endo.pl/kategoria/2-dla-dziewczynki/linia/245-jestem-nie-z-tej-planety.html

;))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Wiem Paulina, wiem... ale te ceny :/ A ja muszę Kamilowi kupić bluzę, spodnie i ze dwie koszulki :// Małej tylko kilka bodziaków już na 86 by się przydało, bo nie lubię jak są takie dopasowane w kroku, pupa się odparza..

Ostatnia edycja:
reklama
ale seria super tylko piszą o promocjach a ja dużego szału nie widzę...a z bodziakami poczekaj (jeśli możesz) do wyprzedaży, ja kupywałam Mai latem na wyprzedażach w reserved body z długim rękawem za 14.90zł;) teraz też poczekam i pójdę dokupić bo też wyrastamy z tych co mamy a długi rękaw się przyda, z krótkim znów mamy dużo po Danielku;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry