• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
dobry..

Monia przecież te forum jest od wysmęcenia się;)) człowiekowi od razu robi się lepiej;))

te wczorajsze sprzątanie...hmmm...chyba przegięłam....w nocy tak mnie ręce rwały, zresztą dalej rwą że szok, wzięłam apap ale nie wiem czy da radę,
na szczeście/nieszczęście pogoda postanowiła mi dziś pomóc w decyzji czy myć dalej dwa pozostałe okna i leje jak z cebra, nie mam nawet jak do biedronki pójść, bo zdążymy solidnie zmoknąć, najwyżej zakupy będą jak odbiorę Danielka, bo przedszkole obok biedronki jest;))

Lil jak to??? co się stało,że zdanie zmieniłaś???czy M. Cię jednak namówił???;))

Dzień dobry:)

Ale dziś nieprzyzwoicie się wyspałam, od 22 do 6.30 z jakimiś małymi pobudkami :))))

Od razu mi lepiej! No i jednak nie mogę siedzieć w domu, bo oszaleję ://
A w ogóle na co mi taka chata jak ludzie się po niej nie kręcą?

Jak się dowiem, że któraś z Was była we Wrocławiu i do kota nie zajechała, to nie wiem co zrobię! Aa już wiem - obrażę się straszliwie! :P :P :P

LILU mała mnie wczoraj znowu wykończyła, zasnęłam razem z nią :sorry: A mi, jak na złość podoba się ta trzecia mozaika, ale u mnie przeważnie dochodzi do przemyśleń i przeważnie zmieniam zdanie :-D Będzie pięknie! I ta umywalka :-):-):-)

MONI co Ciem gryzie ??? :sorry:

Witajcie EWCIA, ASIONEK, PAULNA :) Ktoś jeszcze obecny..?

a latte z expressu ciśnieniowego lubisz, hę...? :-p:-p:-p
W ilościach nieograniczonych, hę? :rofl2:

Muszę zacząć robić zapasy.. :eek:

Espresso też by cza na wszelki wypadek mieć...

Ostatnia edycja:
mieliśmy jechać we wrześniu, ale cała przeprowadzka, potem przedszkole Daniela i fakt,że dzieci mi prawie cały wrzesień przechorowały...więc sobie odpuściliśmy, a siostra z Wro też ciągle wypytuje kiedy przyjedziemy ją odwiedzić...yyy najlepsze że do Wro mamy tyle samo km co do moich rodziców;))) ale zimą i tak nie będziemy za dużo jeździć bo nie wiadomo co pogoda wyczaruje....
także wiosna to optymalna opcja, a z Wro polecimy autostradą na śląsk..do mojej babci, bo przecież głowę by mi urwała gdyby się dowiedziała,że byłam już tak blisko niej;)))

Lil aha nie dam rady przyjechać jak obiecywałam, niestety, w ten weekend mamy ważnego gościa, za tydzień moi rodzice przyjeżdżają a my jedziemy na zakupy świąteczne do poznania, a potem już tylko święta, a poza tym ty masz teraz remont na głowie, także do Ciebie po nowym roku;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry