• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Latte ZAWSZE działa :-p
W razie gdybyś zatem nie wytrzymywała u siostry, to rzucaj dzieciaki i kuot zaprasza na kawkę :tak: Z dzieciakami zresztą też, jest gdzie szaleć u kuota :-)

Wooooow jakie spodnie :szok:
Majeczka jest słodka baardzo :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Kout na latte da się chyba każdego wziąść;)))

Maja słodka tylko na fotkach;))) no, dobra, czasami w realu też;)))

a spodnie z cool club, mięciutki sztruksik, z podszewką, co prawda kupione używane na allegro za 17 zł z przesyłką, ale jak nówka, a na nowe byłoby mi szkoda bo ona ostatnio szybko rośnie, w ciągu miesiąca urosła 2 cm!!!! padłam jak ją postawiłam przy miarce,moja córka mierzy teraz 82cm;))) za tydzień szczepienie więc to zweryfikujemy;))

hmmm jak już to bym z Mają zajechała....z Oleńką by może pogadała a ja bym nie musiała mieć oczy dookoła głowy aż tak, bo z Daniela straszny urwipłoć się zrobił;))

idę położyć małą spać, zw;))

Kocurku oj ja bym taką latte chciała!!!!!!!!! Wysyłaj kurierem! I tak myślałam, że przysnęłaś :-):-) Cieszę się!!!!!!!!! :-):-):-) A co to za ludzie po Twoim domu chodzą???? :eek:

Paulinko no ja nawet nie wiem czy ja do domu przed świętami wrócę....:eek: Także karnawał to będzie dobry czas na spotkanie! Majeczka w tych spodniach jak bogini! SUPER!!!!! Co do mozaiki to znowu nic nie wiem! Tzn. niby wiem, ale ta moja wersja WIEM za droga :-(

Kocurku kurcze nie wiem, którą wersję mozaiki Ty wskazałaś....:eek: Już mi się pomieszało...więc pomęczę Was jeszcze i przedstawię 3 wersje - z cenami - co ma niestety duże znaczenie dla mnie....

http://allegro.pl/mozaika-szklana-szara-mix-mozaiki-am122-i2805667966.html

koszt z przesyłką 160 zł

54404 MARMOR WEISS/GLAS HELLGRAU-DUNKELGRAU - Świat Mozaiki EURO STONE

koszt z przesyłką 260 zł (ale zdjęcie chyba nie do końca wyraźne jest)

MOZAIKA SZKLANA MIX SZARY PROMOCJA!!! (2804217804) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

koszt z przesyłką 350 zł - taki efekt podobno najładniej wypada - jak jest takie wyraźne szkło...no ale cenowo najdrożej...

to se fanaberie wymyśliłam....zaraz pewnie obłożę wannę kaflami i tyle z tego będzie...:eek::eek:

LILI Na początku to mi się to trzecie podobało, ale chyba to drugie bym brała jednak :)) A pierwszego nie widać coś..

A ludzie mi się własnie NIE kręca po mieszkaniu, a szkoda, bo ono do tego stworzone :sorry: Czekam aż mała się trochę bardziej usamodzielni i trochę powychodzimy z długów i zaczynam życie towarzyskie :-p

EWELINA znowu imprezujesz po nocach? :-p

Ostatnia edycja:
jezzzu jak długo to moje dziecko zasypiało, aż 3 kołysanki z pozytywki poleciały!!zazwyczaj pada po 1

i porażka totalna...oprócz dzieciowego lizaka i kinder jajka nie mam nic słodkiego w domu do kawy...a mogłam jednak iść w tym deszczu do sklepu
teraz już nie pada oczywiście i myślę czy to okno w kuchni myć....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry