• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Ewelinko to ta pogoda! Gruba kawa nie pomoże??????

Paulinko
zapraszam na ciepłe lody z LIDLA!! I masz dobrze jak mała Ci po jednej pozytywce zasypia! Dla mnie nawet 3 pozytywki to byłby luksus!

Kocurku to jeden mały drepczący ludzik to za mało dla Ciebie hehehe??? :-p

A co do mojego zanudzania Was - ostateczny wybór:

mozaika ceramiczna (podobno lepiej w łazience wygląda :eek:)

MOZAIKA CERAMICZNA mix szary (2794213803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i to
54404 MARMOR WEISS/GLAS HELLGRAU-DUNKELGRAU - Świat Mozaiki EURO STONE

Matko zaraz powiecie, żebym jednak oddała internet....i będziecie chciały, żebym klopa jeszcze przez pół roku nie miała :-p:-p

Mi się ta szara ceramiczna teraz najlepiej widzi - najlepiej będzie pasować do płytek, jest na allegro, a ja lubię zamawiać na allegro, no i cenowo korzystnie...

Paulinko ta wersja za 350 zł chyba za droga na obłożenie wanny jak na moje możliwości kurka :zawstydzona/y:

Paulinko hehehe dziękuję za cierpliwość :-) Gdybym mogła dać Ci możliwość byś jako pierwsza skorzystała z mojego klopa to bym tak właśnie zrobiła :-) Ale boję się, że pierwszy to i tak majster skorzysta :-p

haha Lil podejrzewam,że nie dałabym rady pierwsza skorzystać, ale jak już Cię w końcu odwiedzę to nie omieszkam zrobić inspekcji jak to na żywo wygląda;)))

no tak, wc jeszcze nie było;)) i tak mi się podoba mimo że nie kwadrat;))

chmurzy się, okna nie myję, najwyżej drzwi se poszoruje w mieszkaniu, pozostałe po wczoraj;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry