paulina.pro
Fanka BB :)
bo ta reszta to taka mdła....taka przytłumiona, za szara
))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)A kto mi dziecko uśpi na ten wieczór?![]()

Lil to ta druga faza pms-a kiedy muszę mieć czysto i mam motorek w .... a potem siedzę i padam, ale pomyłam okna w salonie i u dzieci (każde ma 3 skrzydła), poszorowałam kaloryfery i drzwi....reszta jutro) jak dam radę się ruszyć
)
I jeśli ktoś chętny mi doradzić to proszę....Wymyśliłam żem se takom fanaberie, że na wannie chcem mozaikę zamiast płytek...a to dlatego, że płytki będą u mnie w jednym jasnym kolorze (nie stać mnie na egipską postać za 1000 zł pod prysznicem). Przejrzałam mozaikę w całym mieście i niestety jest to tak drogie, że nie byłoby mnie stać na obrzucenie tym wanny...Poszukałam więc w necie i znalazłam tanią mozaikę - ale w necie to ciężko ocenić jak to może na żywo wyglądać. Może któraś z Was troszkę się zna i mi coś doradzi. Potrzebuję coś w kolorze szarym - najlepiej połączenie czarnego, szarego i białego. I takie wersje znalazłam:
54404 MARMOR WEISS/GLAS HELLGRAU-DUNKELGRAU - Świat Mozaiki EURO STONE
Mozaika szklana / Mozaiki szklane / Płytki-Mozaika szklana czarna+szara mix AM122 - Oferta
Mozaika szklana / Mozaiki szklane / Płytki-Mozaika Szklana czarna+szara mix AM128 - Oferta
Co sądzicie o takich mozaikach?![]()