• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulinko jakbym miała dużo kasy to wtedy na pewno bym inną wybrała...Ah, och i ehhh jakie śliczności widziałam!!!!!!!! No ale ta kasa....dlatego chyba zdecyduję się na to:

Mozaika szklana / Mozaiki szklane / Płytki-Mozaika szklana czarna+szara mix AM122 - Oferta

Kolory dla mnie wszystkie są ok, zastanawiałam się tylko czy znaczenie ma faktura - ta pierwsza była tak wyraźnie szklana - a pozostałe jakby matowe...nie wiem...w każdym razie ja będę miała bardzo jasną łazienkę - płytki matowe - jasno szare - ale praktycznie wyglądają jak białe..

Paulinko
kliknij zdjęcia aranżacji - dopiero w całości widać jaki może być końcowy efekt.

Lil i tak dobra wersja patrząc,że dopiero świeżo kupiliście mieszkanie, za parę lat będziesz pracować, przyoszczędzisz i zrobisz sobie taką łazienkę że nam szczęki poopadają;)) a tak w ogóle to pochwal się zaraz po remoncie;))

hehe a kibelek zamiast w kwadracie będzie w trójkącie;))

Ostatnia edycja:
Paulinko pstryknę zdjęcia - już nie mogę się doczekać...ale kiedy to będzie???? Ten mój fachowiec fajny facet, ale nie spala się widać....do 16 pracuje, drugiego dnia już nie pracował, bo z powodu bólu zęba nie spał całą noc. To jest pan z polecenia i ja mu ufam całkowicie, ale coś czuję, że remont potrwa dłużej niż 2 tygodnie...

A kto mi dziecko uśpi na ten wieczór? :eek:

hehe ja sie moge na ochotnika zgloscic , a co mi tam :-D

Lil to ta druga faza pms-a kiedy muszę mieć czysto i mam motorek w .... a potem siedzę i padam, ale pomyłam okna w salonie i u dzieci (każde ma 3 skrzydła), poszorowałam kaloryfery i drzwi....reszta jutro;)) jak dam radę się ruszyć;))

wow pracusiu zapraszam do mnie :)))

I jeśli ktoś chętny mi doradzić to proszę....Wymyśliłam żem se takom fanaberie, że na wannie chcem mozaikę zamiast płytek...a to dlatego, że płytki będą u mnie w jednym jasnym kolorze (nie stać mnie na egipską postać za 1000 zł pod prysznicem :-p). Przejrzałam mozaikę w całym mieście i niestety jest to tak drogie, że nie byłoby mnie stać na obrzucenie tym wanny...Poszukałam więc w necie i znalazłam tanią mozaikę - ale w necie to ciężko ocenić jak to może na żywo wyglądać. Może któraś z Was troszkę się zna i mi coś doradzi. Potrzebuję coś w kolorze szarym - najlepiej połączenie czarnego, szarego i białego. I takie wersje znalazłam:
54404 MARMOR WEISS/GLAS HELLGRAU-DUNKELGRAU - Świat Mozaiki EURO STONE

Mozaika szklana / Mozaiki szklane / Płytki-Mozaika szklana czarna+szara mix AM122 - Oferta

Mozaika szklana / Mozaiki szklane / Płytki-Mozaika Szklana czarna+szara mix AM128 - Oferta

Co sądzicie o takich mozaikach? :-p

ale tutaj brakowalo ciebie !!! dobrze , ze masz neta juz :))))

co do mozajek to mi sie tez pierwsze najbardziej podobaja , a jak nie to ostatnie chyba ... chociaz roznicza miedzy 2 , a 3 chyba mala jest :)
w kazdym razie i tak bedzie bosko !!

no i umywalka super :)

ja luknelam niechcacy ( moglam nie lukac !!! ) przy robieniu pazurow na Uwage i pobeczalam sie jak glupia :( zlapalam dola do tego :/
i wsumie czlowiek to glupi jest , sie przejmuje drobiazgami , na kase narzeka i jeszcze nie wiadomo co , a tak naprawde to liczy sie tylko zdrowie !!!
tak bardzo bym chciala pomoc tej rodzinie :( a nawet glupiego smsa nie wysle , bo nie mam pl telefonu i nie moge :(
skad sie biora takie okropne choroby ?? !! i czemu takie male szkraby musza tak cierpiec ?? :(((((

Paulinko a Ty mi lepiej mów co tam przestawiałaś! ;-)

Asionku
ja też często na UWADZE płaczę - może ten program specjalnie tak robiony jest, żeby porywać serca....ale nie da się ukryć, że na świecie jest wiele tragedii :-(

Co do mozaiki to kurcze gdyby nie ten czas realizacji i zawyżony na maksa koszt przesyłki to brałabym tę pierwszą wersję....

reklama
Lil a nic dużego tam nie poprzesuwałam;))) regały poobracałam, choć mam teraz wizję, by regały przesunąć w miejsce Mai łóżeczka, a Mai łóżeczko w miejsce regałów....i sama nie wiem

Asionek a wspomniałam o umyciu lamp???':))))

mąż mi dał pół lecha shandego i tak fajnie mi się mięśnie po pracy rozluźniły;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry