reklama

Staraczki forever!

reklama
Lil to ta druga faza pms-a kiedy muszę mieć czysto i mam motorek w .... a potem siedzę i padam, ale pomyłam okna w salonie i u dzieci (każde ma 3 skrzydła), poszorowałam kaloryfery i drzwi....reszta jutro;)) jak dam radę się ruszyć;))

Paulinko aaaa to świąteczne już porządki zapewne!!!!! To dobrze dobrze :-) Mnie też to czeka jak wrócę do domu...Tylko czy przed świętami wrócę??? :eek::eek: Ewentualnie czekają mnie wiosenne porządki....:eek:

Kocurku rety Oleńka tak daje w kość???? Oj przykro mi! Mi dziś dzieci też krwi napsuły i nie miałam z kim pogadać o tym! Miałam kryzys taki, że aż z tego kryzysu internet mi z nieba spadł!

I jeśli ktoś chętny mi doradzić to proszę....Wymyśliłam żem se takom fanaberie, że na wannie chcem mozaikę zamiast płytek...a to dlatego, że płytki będą u mnie w jednym jasnym kolorze (nie stać mnie na egipską postać za 1000 zł pod prysznicem :-p). Przejrzałam mozaikę w całym mieście i niestety jest to tak drogie, że nie byłoby mnie stać na obrzucenie tym wanny...Poszukałam więc w necie i znalazłam tanią mozaikę - ale w necie to ciężko ocenić jak to może na żywo wyglądać. Może któraś z Was troszkę się zna i mi coś doradzi. Potrzebuję coś w kolorze szarym - najlepiej połączenie czarnego, szarego i białego. I takie wersje znalazłam:
54404 MARMOR WEISS/GLAS HELLGRAU-DUNKELGRAU - Świat Mozaiki EURO STONE

Mozaika szklana / Mozaiki szklane / Płytki-Mozaika szklana czarna+szara mix AM122 - Oferta

Mozaika szklana / Mozaiki szklane / Płytki-Mozaika Szklana czarna+szara mix AM128 - Oferta

Co sądzicie o takich mozaikach? :-p

Kocurku rury siem robiom...Klop kupiłam...nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale wzięłam z promocji - chciałam dobrej jakości GEBERIT, ale to minimum 1000 zł za komplet ze stelażem....wzięłam CERSANIT za 400 zł komplet. No i wygląd nie taki do końca jak chciałam - bo chciałam kwadrat, a jak kwadrat to już takie ceny, że szczena opada!

Kocurku co do spania to przykro mi bardzo :-( U mnie dzieciaki tutaj wstają o 5...i później idą spać...ale kończy się to tym, że są wiecznie przemęczone i takie marudne (zwłaszcza Martynka) - ciężko z nimi wytrzymać....już sama nie wiem czy bym nie wolała, żeby chodziła jak nakręcona bez objawów zmęczenia...Dziś był dzień pogrom....nerwy mnie zjadły...

reklama
Paulinko no właśnie ten pierwszy wzór mi się wydaje najlepszy, bo wyraźnie widać, że to szkło...Tylko kurcze tam jednak to ciut drożej wyjdzie, poza tym przesyłka 55 zł (przy tych kolejnych 20 zł) i termin realizacji 6-8 dni roboczych - a ja potrzebuję na już....I dlatego staram się sama siebie przekonać, że te dwie kolejne mozaiki są równie ładne. A Ty jak na złość też wybrałaś ten pierwszy wzór hehehe ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry