• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Ewelina, aaa skoro wymyka się spod kontroli, tzn. że robi się sama:-p:-D Suuuperowo!:-p

Lili, a może i to mnie się podoba...
teraz sobie popatrzyłam i nawet fajnie ta mozaika wygląda:sorry: ale zdania póki co nie zmieniłam jeszcze:-p jak kiedyś będę remontować swą łazienkę:-p to suuuper wygląda:tak:
ALABASTRINO - LIST. 1A. AB

ale mnie bb zamula:eek:

reklama
Ewciu a widzisz to dokładnie kolory mojej łazienki! Oczywiście ja aż tak pięknych płytek mieć nie będę, ale dokładnie te 2 odcienie! No i ta mozaika na wannie to miód dla mnie! Tylko ja chciałam właśnie coś, co by się wyróżniało - jakiś ciemniejszy odcień. Choć na tym zdjęciu pięknie to wszystko wygląda! Ale ta mozaika na pewno jest z kompletu - ja na taką nie trafię, bo moje kafle nie miały mozaiki do kompletu....A dekory były obrzydliwe i do tego drogie, dlatego nie wzięłam ani jednego...

Ewciu dziękuję! Byłam prawie zdecydowana na którąś z tych mozaik (tę pierwszą nawet znalazłam za 15.99) - ale wtedy weszłam na komentarze...i komentarze typu - towar marnej jakości, pokruszone kosteczki, kolor inny niż na zdjęciu, przyklejone na tekturze a nie na siateczce, badziewie - jakoś mnie to kurcze zniechęciło do zakupów przez internet :-( Teraz już nie wiem - ryzykować czy nie....

Lili, kurcze nie wiem... a pochodzić po sklepach i popatrzeć dałabyś radę? Bo faktycznie jeżeli przyszłyby uszkodzone, to nie warto ryzykować... a ile metra kw potrzebujesz?

Ewciu mozaiki na sztuki się kupuje i ja potrzebuję 14 sztuk. W sklepach u mnie piękny wybór, ale ceny od 40 zł w górę (za sztukę!). Więc odpada....w tych dużych sklepach są mozaiki, ale nie w potrzebnym mi kolorze. Ale mimo, że w każdym z tych sklepów byłam w ostatnim tygodniu po kilka razy pojadę jeszcze raz w weekend i będę szukać :-) A nóż widelec była jakaś dostawa :-p:-p W każdym razie kusi mnie jeszcze jednak ta druga mozaika, którą pokazałaś :-) Ale też nakręciłaś mnie na zwykłe kafle hehehe :-):-) Wykończy mnie ten klop :-) Ale to jeszcze zniesę...nie zniesę natomiast jak mój klop wykończy Was heheheh:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry