• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Ewcia&Ewelinka tak jak takie papużki gadulą i ja nie wiem jak się wbić hehe :-p:-p Wena do pisania mnie opuściła, zakładam grube okulary na nos i czytam czytam czytam (oczywiście czytam nasze papużki kochane).

Ewciu czuję, że u mnie też się na kafelkach skończy, bo poczytałam opinie sprzedawców mozaiki i odechciało mi się online kupować :baffled:

reklama
Lil_maja, jak to, jak...normalnie się wbijaj i pisaj nam tu, jak tam samopoczucie, pogoda, dzieci, mąż :-D ;-)
Bo my gaduły...:zawstydzona/y:

Ewcia
, wspomnisz moje słowa. Ja mam przeczucie, że nasze dzieci coś wywiną zaraz po świętach, zobaczysz, jakem czarownica ;-)
A my nie mamy jeszcze gdzie tylko fb? :-D

Obżarłam 35dkg wafli z kajmakiem :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Lili, jak to nie wiesz jak się wbić, kto jak kto, ale że Ty nie wiesz jak:-p;-)
będę nie dobra, ale kafle dla mnie są najwłaściwszym wyborem:zawstydzona/y::sorry:

Ewelina, sporo jeszcze tego:-D fb, nk, telefony jeszcze przecież są:laugh2: nie uwolnisz się ode mnie:laugh2:
i proszę nie prorocz:sorry: niech lepeij nie wymyslają gorzej niż było wczesniej...
mały dał koncert, jak do 20 minut nie zaśnie wyciągam Go z łóżeczka:eek:

Ostatnia edycja:
Ewcia, na nk usunęłam konto, zaraz Ci napisze dlaczego :cool: A czy ja chcieć się uwolnić od Cię? Ty się módl, żebym ja nie wpadła na genialny pomysł i Cię nie nawiedziła jeszcze w tym roku! Bo mam coś w zamyśle, bo wiesz....ponoć w grudniu koniec świata, szkoda tego Kagora :-D:-D

Ewcia, na nk usunęłam konto, zaraz Ci napisze dlaczego :cool: A czy ja chcieć się uwolnić od Cię? Ty się módl, żebym ja nie wpadła na genialny pomysł i Cię nie nawiedziła jeszcze w tym roku! Bo mam coś w zamyśle, bo wiesz....ponoć w grudniu koniec świata, szkoda tego Kagora :-D:-D

Spróbowała byś chcieć:-D:-D:-D
to może zaczne się modlić abyś wpadła na genialny pomysł:laugh2::laugh2::laugh2:

no i jezszce mamy przecież meile, Pw w ostateczności samochód czy pociąg:-p

Ewcia, ooooo, o e-mailu mi przypomniałaś właśnie ;-)
Weź...Ty nie wiesz co Ty piszesz! Jak Ci się zwalę na głowę, to zobaczysz...mietłą mnie nie wygonisz :-D I aparat mowy będziesz miała wyrobiony, jak nigdy hahaha

A gdzie kuleżanki Sylwestra spędzają? Że tak zachęcę do rozmowy :-)

Ewcia, takie gady, jak ja przez okno potrafią się wywlec, tam przez okno! Przez najmniejszą szczeliną :-D
Mietłą, czyt.moja głowa - pisałam bardziej, że weźmiesz mnie za kudły i o parter i o parter :-D:-D
Ooooo...Sylwek na Żuławach ?! :-D Wbijasz się? :-p Wsio prawie ugadane, więc wiesz...;-)

Dobra, my tu gadu gadu, a tam robota wymyka się spod kontroli :-)

Ewelina, Ty to zawsze potrafisz wywołać uśmiech u mnie:laugh2::laugh2:
yyy.... pozabijam okna, drzwi, wentylacje w łazience, i każdą najmniejszą szczelinę na 4 spusty:-D:-p i nie wyjdziesz:-p no chyba, ze P. zwoła kilka batalionów z odsieczą po żonę:-D ale myślę, ze i im dam radę:-p:laugh2:
Ewelcik, tak, tak, Żuławy będą w sylwestra:-D na monitorze kompa:laugh2:

reklama
Hehe ja naprawdę nie wiem jak się wbić. U mamy siedzę taka znudzona i ciągle spać mi się chce...SZOK!!!! Kaflami Was zamęczać już nie śmiem :-p

Ewciu Ciebie jednak zamęczę - ja najpierw chciałam kafle, aż tu poszłam to kobitki i zobaczyłam mozaikę na wannie....od tamtej pory śni mi się to po nocach...rewelacyjnie to wyglądało....a jako, że moja łazienka będzie praktycznie w jednym jasnym kolorze to marzy mi się jednak coś szalonego na wannę....Jeno co??? Jeśli szalony seks to tylko w wannie, a poza wanną jakaś szalona wariacja kolorystyczna?? :eek::-p:cool:

Ewelinko co do sylwestra to u mnie podejrzewam skończy się jak co roku - czyli pozwolę sobie na oglądanie filmu do 22 a potem pójdę spać. Wstanę na chwilę około 24, bo mi pierońskie wystrzały spać nie dadzą, ale chwilę później wrócę do spania i na drugi dzień obudzę się bez kaca i zmęczenia, będę więc mogła spędzić w miarę normalny dzień z rodziną...I tak już od 4 lat....czyste szaleństwo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry