• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Haha kobity i tu mnie mata! Mi wystarczy parę takich serdecznych postów, żebym się w tych paskach doszczętnie zakochała! DZIĘKUJĘ WAM!

Ewciu
Twój post mnie szczególnie rozbawił - bo to mój PAN I WŁADCA kręci nosem, nie pan majster hehehe :-) Ale co do tego, że nie robi dla mnie za darmo to wszystko się zgadza :-):-) On zawsze w naturze chce, żebym mu płaciła :-p:-p

Lili hahahahaha:-D:-D:-D
a ja myślałam o majstru i sobie tak myślę, że raczej guzik mu do tego co będzie kładł:laugh2: a tu proszę to o Twego Pana chodzi:-D pokręci, pokręci i przestanie! Bierz paski:-D:-D:-D

Ewciu heheheh pan majster powiedział, że jemu obojętne co będzie kładł hehehe....

Napisałam do sklepu z prośbą o dodatkowe zdjęcie. Bo to zdjęcie podejrzanie sztuczne jakieś...jakby komputerowo zrobione...Te płytki, które ja będę miała na zdjęciu wyglądają też sztucznie jakoś - fatalnie po prostu....
Zauważyłam też, że ta mozaika jest ciut mniejsza i muszę mieć policzone ile bym tego potrzebowała, żeby móc wyliczyć ostateczny koszt - bo może się okazać, że znowu mi to za drogo wyjdzie.....

Paulinko a przez Ciebie znowu na ENDO weszłam :-) Na zdjęciach to tak ślicznie wygląda - a ja Ci powiem, że z tej sukienki co zamówiłam to tak średnio jestem zadowolona. Nie jest zła, ale żeby coś szczególnego to nie...Te bluzeczki mają fajne nadruki i bym chętnie coś wzięła jakbym miała kasę. Na szczęście nie mam :-p:-p

Lil a ja mam bluzeczki z endo i mi się je fajnie pierze i nosi, plamy same z nich schodzą;))

yyy miałam sprzątać dalej ale chromolę, zbieram siły bo dziś cały dzień jestem sama z dziećmi, nawet do kąpieli i usypiania, bo mąż musi odrobić w pracy wyjazd, muszę poprosić dzieci o wyrozumiałość

strzelcie mnie drogie koleżanki, może pomyślicie że się głupotami przejmuję,ale dooopa ze mnie i nie potrafię się zdecydować na prezent dla Mai na święta, a ja lubię mieć wszystko zawczasu poplanowane czy zrobione, stanęło na tym,że ma być plecak, Daniel dostanie więc i ona będzie się upominać o coś takiego, na allegro tego od cholery, ale ja szukam czegoś małego na jej małe ciałko i nie mogę nic wybrać.....

reklama
Ewciu tylko właśnie ja już muszę mieć tę mozaikę :-p Poprosiłam o zdjęcie - zobaczymy....

Paulinko a wózek sklepowy?? Ja taki chciałam dla Martynki, ale zobaczymy. Wieczorkiem mogę podesłać Ci więcej pomysłów, bo mi się wiele rzeczy podoba. Ale wózek sklepowy LITTLE TIKES był dla mnie najlepszym pomysłem jak do tej pory.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry