reklama
lil_maja
Fanka BB :)
Paulinko mi jeszcze do głowy przychodzą wszelkiego rodzaju miksery, kuchenki, odkurzacze, ekspresy do kawy, pralki, kasy sklepowe, mikrofalówki - nie wiem czy Maja jeszcze nie za mała, ale widziałam jeden super blender w LIDLU! Marzy mi się taki dla Martynki. Ma dziurki do wrzucania klocków w kształcie serduszka, trójkąta, kwadracika, kółeczka (jak GARNUSZEK NA KLOCUSZEK), wrzucasz klocki i miksujesz - fajnie to mówi, gra muzyczka, świecą światełka. Podobało mi się to....
Sama zresztą obejrzyj - tylko niestety ten mikser drogi...
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-686E7EFF-8E763D93/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=31939
A takiego pieska na sznurku już Maja ma? Kiedyś oglądaliśmy...I była mowa o koniku bujanym LITTLE TIKES...
Sama zresztą obejrzyj - tylko niestety ten mikser drogi...
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-686E7EFF-8E763D93/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=31939
A takiego pieska na sznurku już Maja ma? Kiedyś oglądaliśmy...I była mowa o koniku bujanym LITTLE TIKES...
Ostatnia edycja:
Czarny Kocur
Made by Made :*
Tak LILU mimo, że na real photo wyszły trochę ciemniejsze, ale jak będą ledy to efekt inny zupełnie będzie. Tylko to musi się TOBIE podobać
;-) Zobaczymy jeszcze, co koleżanki orzekną w sprawie 
;-) Zobaczymy jeszcze, co koleżanki orzekną w sprawie 
lil_maja
Kocurku olśniło mnie - to są te same mozaiki, które mi się najbardziej w LEROYU podobały (jeszcze dziś rano tam byłam) - ale tam one kosztują 30 zł i dlatego w ogóle nie brałam ich pod uwagę....Także już jestem pewna, że biorę te i żadne inne...
Co do ledów to niestety ale jednak nie będzie raczej....Podwieszanie nawet kawałka sufitu to będzie jednak dodatkowy koszt i prawdopodobnie skończy się na zwykłej lampie....plus do tego mały kinkiecik nad lustrem....Także szukam teraz fajnej lampy łazienkowej...
Co do ledów to niestety ale jednak nie będzie raczej....Podwieszanie nawet kawałka sufitu to będzie jednak dodatkowy koszt i prawdopodobnie skończy się na zwykłej lampie....plus do tego mały kinkiecik nad lustrem....Także szukam teraz fajnej lampy łazienkowej...
paulina.pro
Lil paski
))
co do zabawek, to :mamy konika bujaka z ikea, a raczej łosia
), sorter już mamy więc ten mikser, może fajny, ale po co mi kolejne rzeczy do sortowania, a jak na razie to Maja się boi sprzętów domowych typu odkurzacz,pralki, ekspresy a kuchnie dostanie od babci-teściowej, ja to miałam kupić ale mnie teściowa ubiegła, a zabawki do ciągania??pociąga dwie minuty i już....także twarda sztuka z niej, z Danielem łatwiej bo wystarczy że z nazwa będzie się zaczynała od członu 'lego' lub 'cobi' i mam tak szczęśliwe dziecko że szok
)) ostatnio sobie nawet zażyczył bluzkę z lego....tylko kurka oni mają takie ceny na odzieży że szok, gorzej niż na zabawkach
)
moje dzieci śpią, prasowanie czeka, ale jeszcze chwilę muszę dychnąć
)
co do zabawek, to :mamy konika bujaka z ikea, a raczej łosia
moje dzieci śpią, prasowanie czeka, ale jeszcze chwilę muszę dychnąć
paulina.pro
Lil mamy
)) i to już całe pudło
) a Daniel właśnie przechodzi na lego city, czyli te mniejsze klocuszki, no mówię Ci kochana, patowa sytuacja, osz ta teściowa!!!że mi prezent sprzątnęła sprzed nosa.....
lil_maja
reklama