reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Kocurku czyli te, których zdjęcia wkleiłam w ostatnim poście tak? Bo to są właśnie te, które wcześniej mi polecałyście. Tylko to jest real foto - zupełnie inaczej wygląda to niż w sklepie.

reklama
Paulinko mi jeszcze do głowy przychodzą wszelkiego rodzaju miksery, kuchenki, odkurzacze, ekspresy do kawy, pralki, kasy sklepowe, mikrofalówki - nie wiem czy Maja jeszcze nie za mała, ale widziałam jeden super blender w LIDLU! Marzy mi się taki dla Martynki. Ma dziurki do wrzucania klocków w kształcie serduszka, trójkąta, kwadracika, kółeczka (jak GARNUSZEK NA KLOCUSZEK), wrzucasz klocki i miksujesz - fajnie to mówi, gra muzyczka, świecą światełka. Podobało mi się to....

Sama zresztą obejrzyj - tylko niestety ten mikser drogi...

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-686E7EFF-8E763D93/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=31939

A takiego pieska na sznurku już Maja ma? Kiedyś oglądaliśmy...I była mowa o koniku bujanym LITTLE TIKES...

Ostatnia edycja:
Tak LILU mimo, że na real photo wyszły trochę ciemniejsze, ale jak będą ledy to efekt inny zupełnie będzie. Tylko to musi się TOBIE podobać :tak:;-) Zobaczymy jeszcze, co koleżanki orzekną w sprawie :-p

Kocurku olśniło mnie - to są te same mozaiki, które mi się najbardziej w LEROYU podobały (jeszcze dziś rano tam byłam) - ale tam one kosztują 30 zł i dlatego w ogóle nie brałam ich pod uwagę....Także już jestem pewna, że biorę te i żadne inne...

Co do ledów to niestety ale jednak nie będzie raczej....Podwieszanie nawet kawałka sufitu to będzie jednak dodatkowy koszt i prawdopodobnie skończy się na zwykłej lampie....plus do tego mały kinkiecik nad lustrem....Także szukam teraz fajnej lampy łazienkowej...

Lil paski;)))

co do zabawek, to :mamy konika bujaka z ikea, a raczej łosia;)), sorter już mamy więc ten mikser, może fajny, ale po co mi kolejne rzeczy do sortowania, a jak na razie to Maja się boi sprzętów domowych typu odkurzacz,pralki, ekspresy a kuchnie dostanie od babci-teściowej, ja to miałam kupić ale mnie teściowa ubiegła, a zabawki do ciągania??pociąga dwie minuty i już....także twarda sztuka z niej, z Danielem łatwiej bo wystarczy że z nazwa będzie się zaczynała od członu 'lego' lub 'cobi' i mam tak szczęśliwe dziecko że szok;))) ostatnio sobie nawet zażyczył bluzkę z lego....tylko kurka oni mają takie ceny na odzieży że szok, gorzej niż na zabawkach;))

moje dzieci śpią, prasowanie czeka, ale jeszcze chwilę muszę dychnąć;))

Lil mamy;))) i to już całe pudło;)) a Daniel właśnie przechodzi na lego city, czyli te mniejsze klocuszki, no mówię Ci kochana, patowa sytuacja, osz ta teściowa!!!że mi prezent sprzątnęła sprzed nosa.....

reklama
Do góry