reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

ehhh te zeby :/ juz 2 pobudki zaliczone :/ i placz , dalam camilie moze pospi troche :)

no i z gorszych wiesci mojej siostry synek w szpitalu wylaowal dzisiaj :( ma obustronne zapalenie pluc :(
dziad jeden nie lekarz ich pediatra na uszy go leczyl !! i twierdzil uparcie , ze jest ok i napewno nic mu nie dolega , normalnie do zamorodowania :/
takze prosze o &&&&&&&&&&& za niunka !!

Paulinko no mam tera namieszane! Chciałam rady to mam! :baffled::-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Dzwoniłam spytać o kolor - i faktycznie paski są niebieskie. To minus jakiś...ale pani twierdzi, że ogólnie wrażenie, że kolor jest jasno szary z grafitowym....

Proszę o konkrety - czemu mi każeta te paski brać?

Lili ja bym je brala :) obejrzalam podobaja mi sie bardzo i nawet jak wpadaja w grafit czy niebieski to ja bym powiedziala , ze to na plus bedzie :)

Lil zażyję Cię teraz, jest jedna zabawka na której mojej dziecko potrafi się skupić cały dzień!!można po tym skakać, wkładać paluszki w oczy i buzię, tulić, miętosić....a jest to.............mama!!!!;)))

hehe oj jakie to prawdziwe !! :))))

reklama
Dołączam do grona zabawek :dry:

Jak Wy to robicie, że Wam dzieci śpią 19-20.... Ciemno, głucho, a moje dziecko ani nie ziewa, ani nie zwalnia nawet o 20.45, nawet gdy mama udaje, że jest strasznie zmęczona i chrapie.... Rzuca się toto po całym łóżku i mnie do wrzenia doprowadza, bo tylko liczę kolejne upływające minuty MOJEGO WIECZORU :dry:
:confused:

Poczek, Ty nie czytaj, tylko pisaj! ;)))

Asionku zdrówka dla siostrzeńca!!!! &&&&&&&&&&&&&

Paulinko w telefonach faktycznie można przebierać! Chociaż podejrzewam, że gdybyś kupiła taki prawdziwy telefon z kablami to by dopiero był szał!!! :-):-)

Mozaika w paski już kupiona zapłacona....dziś byłam oglądać syf w moim mieszkaniu i załamka! Z jednej szafy kot mi ciuchy powywalał - i się tam chowa. Tym samym szafa była non stop otwarta (w tym moje gacie na widoku!) - PYŁU PEŁNO! Wszystko do prania! Ale co tam! W szafie, która była zamknięta również wszystko białe od pyłu! Pokój Maciusia - niby wejście zaklejone folią - wszystko białe! Wykładzina do prania chyba....Do Martynki nawet nie zajrzałam, bo już mi słabo było...A kuchnia, z której majstry korzystają i która nie ma zamykanych drzwi - to jakby tam burza śnieżna była...Będę musiała dosłownie wszystko z szafek wyjmować i myć - jak przy przeprowadzce....No to będę miała przymusowe świąteczne porządki.....:dry:

dobry wieczór

Asionek &&&&&&&&&&&&&&&& za maluszka.

Lilu a jednak porządki???

ja padam, cd porządków i mam dość....

Kout moja mała wstaje rano ok. 6-7, potem drzemka 10.30, a wieczorem spać ok. 19-19.30...i jak nie wiem jak to się dzieje, ale dziecko moje jest tak zmęczone wieczorem,że pada....

No właśnie co do tego spania....

Kocurku ja się wciąż Oli nadziwić nie mogę.....Mam nadzieję, że w końcu nauczy się wcześniej zasypiać wieczorem...Moje dzieciaczki to od 18 już wołają o sen....18.30 - 19 kąpiel - i do 20 zasypiają...Ale objawy zmęczenia mam już znacznie wcześniej - i często są to trudne do ogarnięcia objawy - marudzenie i ciągłe proszenie o noszenie na rączkach (Martynka) oraz marudzenie, psocenie, histerie, bycie niegrzecznym (Maciuś). Wtedy to mam naprawdę dość i już jestem w stanie ich kłaść o 18 nawet...A z tego co Ty piszesz Ola nie ma żadnych objawów zmęczenia? Ciągle pełna werwy? Nie marudzi wieczorem? Nie chce na rączki? Nie jest płaczliwa???

No i co z Poczkiem??? HOP HOP!!! Stęskniłam się!

Paulinko będą takie porządki jakich jeszcze nigdy w życiu nie robiłam...Świadomość, że mam pył w każdym zakamarku szafy przeszkadza mi...A Ty już zdecydowałaś co z prezentem? My dziś byliśmy na urodzinkach w sali zabaw. I Martynka wiesz czym najlepiej się bawiła??? Konikiem bujanym LITTLE TIKES....Także dało mi to do myślenia...

hej :)

ja caly dzien na nogach i do domu zaszlismy na kapanie i spanie Natula :)
biedak zaliczyl dzisiaj dwa wypadki i wyglada jak po wojnie :/ moj maz niestety nie ma za duzo wyobrazni ...

Kotek Nat prawie tak samo jak u Lili 18.30 to max do ktorej dociagnie .. wczoraj przed 19 spal , nie obylo sie bez wycia przy toalecie wieczornej ze zmeczenia :(
pierwsa drzemke ma ok 10 czasami wczesniej czasami pozniej no i 2 juz nie ma stad to zmeczenie :)
takze podziwiam Ole :) ma sily skubana hehe

Lili wspolczuje balaganu i tego pylu :/ jedyny plus to sobie zrobiz super porzadki ;)

Paulinka jaki film ogladacie ? ;)

juz za 11 dni lecimy jupiiiii ;))))

reklama
czyli tylko z Oleńki taki twardy typ;))) Daniel jęczy ze zmęczenia idąc z przedszkola, a ma przecież 4 lata już, po powrocie do domu musi odpocząć, potem się trochę regeneruje i po 18 zaczyna się marudzenie, nie mówiąc już co Maja może wymarudzić;)))
ostatnio Maja ma bzika na samodzielne ubieranie się, skarpetki cały dzień ściąga i zakłada, ma zagrychę z rajtkami;)) za to założenie spodni powoduje atak histerii bo ona chce sama oczywiście....śmialiśmy się z mężem że To od którego wymagamy większej samodzielności się miga a To od którego nic nie wymagamy i może być bezradne staje się bardziej samodzielne od pierwszego ;)))))
aaaa Daniel ostatnio śpiewa dużo piosenek z przedszkola w domku, a Maja udaje że śpiewa to samo;)))

Asionek oglądaliśmy 'życie od kuchni' z catheriną zeta-jones-uwielbiam ją!!! a film może być;)))

a teraz kolorowych bo dałam sobie znów czadu dzisiaj, bo i zakupy, sprzątanie i dzieci i mąż;)))

Do góry