reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

hej niedzielnie :)

pierwsza do tego ?? wow :)

Paulinka no widzisz jaka zdolna Majeczka :)
z tym spiewaniem to Nat tez ma sie hehe , ciagle spiewa jak tylko zanuce cos :) a najlepsze , ze bierze np. krem i do niego spiewa jak do mikrofonu :rofl2:

dzisaij do kolezanki jade : S ma& dojechac po pracy :)

milego dnia !!

reklama
Dzień dobry:)

Kciuki trzymac proszę!!! Żeby mnie szlag nie trafił z szukaniem kredytu na mieszkanie! Bo facet już zszedł na 172 tyś za to do remontu od dziadziusia... Jak do 170 zejdzie to bierzemy. Tylko ten kredyt:eek::eek::eek::eek: w środę biorę wolne i zaczynam...

Zaraz doczytam co tam u was...

Moniu trzymam kciuki! A które to mieszkanie było???? I jaką Wam zdolność kredytową policzyli? I wystarczy wtedy na remont generalny?

Kotek ja cię trochę pociesze w kwestii spania:) Wiki jak wstanie z drzemki ok 13-14 to potem też by łaziła do nie wiadomo której (nie mam nigdy siły sprawdzić). I też zero oznak zmęczenia! I jeszcze bezczelnie ucieka z pokoju z np zdjętą pieluchą i piżamą w rączkach...
I zwykle ok godz mi wtedy zajmuje utulenie jej.... A zaczynam zwykle wtedy 19.30 całą operację:)
Są też na szczęście dni kiedy pada tuż po 19:) wtedy odzyskuję równowagę psychiczną:)

Paula umknęło mi. Majeczce szukasz prezentu? Ja kupuję Wiki na Mikołaja naczynia kuchenne (kubeczki, talerzyki itp) a na święta kuchnię - ale to akurat u nas szał ostatnio więc zbytnio problemu nie miałam:)
Super że panna sama wszystko chce:))

Lili doczytałam że świetną motywację do sprzątania będziesz miała:)) Dużo siły życzę:))

Lili mieszkanie to:
4KĄTY Nieruchomości Lublin - 4KN-MS-1288, Mieszkanie sprzedaż, Lubartów, , 58.70, 175000.00

A zdolność to już zgłupiałam bo każdy doradca mówi co innego i sama się w końcu do banku wybiorę... Weźmiemy tyle żeby kupić, zrobić wszystkie opłaty dookoła, i remont taki mały - tzn podstawy remontu - w łazience wanna, toaleta, zlew, płyki i podłoga (szafki kiedyś) i to samo w łazience - płytki i podłoga, a meble i sprzęty narazie będą te co mamy. Bo na szczęście wszystkie sprzęty i meble mamy:))
W pokojach parkiety i ściany, i szafa wnękowa w przedpokoju... Takie podstawy a reszta z czasem...

Moniu super ten rozkład! Jeszcze jak wyremontujecie po swojemu to będzie pięknie! Trzymam kciuki! A co do zdolności kredytowej to u nas w różnych bankach były ogromne różnice! Jednym banku było 120 tyś (co nawet na jeden pokój by nie wystarczyło) w drugim 220 tyś. Także idź do banku i sama pytaj!

A tu pustki....Mała mi śpi a ja sobie oglądam co na ścianę w kuchni....Czy któraś z Was wie cokolwiek na temat szkła hartowanego do kuchni? Bardzo mi się takie coś podoba, ale zastanawiam się czy można to zrobić jakimś tańszym kosztem, bo na tej stronce to chyba dość drogo wychodzi...

I co jeszcze miałam pisać....hmmm...dumam nad oświetleniem łazienki...zdecydowaliśmy się na podwieszany sufit - zaczęłam szperać w necie i okazuje się, że halogeny to średnie rozwiązanie - dużo prądu ciągną, często się przepalają, a jeszcze jak w łazience duża wilgoć to też niekorzystnie...chciałam ledy, ale podobno dają kiepskie oświetlenie...no i drogo to wszystko wychodzi...to już zgłupiałam...wie ktoś coś na temat dobrego oświetlenia w łazience?? Bardzo chciałabym te ledy w sumie...ale jak mam mieć szpitalne oświetlenie, w dodatku punktowe to już sama nie wiem....

reklama
Lili :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ależ to szkło piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja się na oświetleniu nie znam... u siebie będe mieć pewnie zwykłą lampę nad drzwiami, plus punktowe w szafce z lusterkiem, i chce mieć jeszcze pozawieszane wieszaczki albo półeczki małe na świeczki zapachowe (bo mi się marzą a nigdy nie mam gdzie stawiać)

Do góry