• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

a dziękujemy za komplementy;)))

Moniu spróbuj w PKO SA, mają też bardzo ciekawą ofertę a w RNS liczy się data złożenia wniosku;)))

Mama, no więcej chyba lat;)) co tam u Ciebie jak dzieciaczki??;)))

echhh ale to moje dziecko się nie wyspało , listy do ikei chyba nie da mi skończyć,może to i dobrze, mniej wydam???echhh kogo ja oszukuję;PPP

i szukam też prezentów dla angielskich kuzynów Danielka i Mai, chyba książki pójdą w ruch;))

reklama
Paulina
u mnie do przodu :)
dzieciaczki zdrowe,Zu sobie dobrze w szkole radzi ..II kl to juz tabliczka mnożenia ,ale daje radę ..

Domi jest w 5cio latkach i po wizycie psychologa stwierdzili ,że nadaje się do I kl ,ale to sie jeszcze zobaczy ...

no i gabinet otwieram siec fruwam a nie chodze bo cieszę się baaardzo :))

a jak Danielek sobie radzi w przedszkolu ? jak po przeprowadzce??
kedy do Ikea mykasz???

Daniel sobie super radzi w przedszkolu, śpiewa piosenki codziennie inne jak opętany;)) a przeprowadzka nam na zdrowie wyszła, mi tu dobrze;)))

a do ikea to chyba w niedzielę dojedziemy, wszystko zależy od moich rodziców, bo mają do nas przyjechać,a muszę prezent jeden w ikea kupić;)

a tak w ogóle Mama bym o mały włos mieszkala rzut kamieniem od Ciebie, bo prawie w Baranowie, ale tak stawki były trochę małe, więc wylądowaliśmy w Śremie, małe koszty utrzymania a stawka większa;))

Ostatnia edycja:
Dzień Dybry :zawstydzona/y:

Kot
, moje dziecię chodzi spać o 18 i przesypia calutką noc, bez przebudzenia się itp. Ale za to w ciągu dnia słabiutko, ostatnimi czasy śpi do 30 minut i tyle :eek:

Mama, kogo to moje ślepe oczy widzą :-D Super, że spełni się Twoje marzenie :tak: I cieszę się, że dzieciaki zdrowe - to najważniejsze :-)

Eweeeelinka ;))
cześć kochana moja bratnia duszo ;))

ja mam 3 marzenia---> pierwsze to trzecie dziecko ...którego sie po prawie 3 latach starań nie doczekaliśmy i odpuścilismy temat ...
drugie marzenie to własnie gabinet ;))))
a trzecie to chociaż 3 dni w NY :-D

jak se zarobie to se pojadę hahahahaaaa:-D

żółwik dla Miłoszka ;))

Mamuś :-):-):-) Jejuś strasznie się cieszę, że zajrzałaś i ogromnie się cieszę, że spełnia się Twoje marzenie!!!!!!!! Oj chciałabym jak najwięcej szczegółów - może coś więcej napiszę jak od laryngologa wrócimy! BUZIAKI!

Eweeeelinka ;))
cześć kochana moja bratnia duszo ;))

ja mam 3 marzenia---> pierwsze to trzecie dziecko ...którego sie po prawie 3 latach starań nie doczekaliśmy i odpuścilismy temat ...
drugie marzenie to własnie gabinet ;))))
a trzecie to chociaż 3 dni w NY :-D

jak se zarobie to se pojadę hahahahaaaa:-D

żółwik dla Miłoszka ;))

Krzysiulek,
to bij do mnie, do "Niu Jorku" :-D :-D
Kochana, niech się spełniają Twoje wszystkie marzenia. Zobacz, jedno już się spełni, więc jest szansa na pozostałe ;-)
Moje się spełniło i ma 1,5 roczku...niczego więcej żądać od Najwyższego nie śmiem ;-)
Miłoszek "odżółwowuje" ? hahha

Ja mam dziś urwanie głowy....
Niby wolne, a na pełnych obrotach...

Ostatnia edycja:
reklama
Lilus
cześć słodziaku :))
popiszemy jak wrócisz ;)
ja też zaraz jadę po krasnale swoje ..

Ewelinka
eeee do NY to ja pewnie nie pojadę ,ale ,ale ...marzenia trza mieć tak czy nie hahahaa
cieszę się bardzooo ,że Miłoszek jest szczęściem Twojego życia ;) na pewno jesteś cudną mamą !! na pewno ;):)

lecę po bąki ..Zuza kończy zaraz tenis wiec trzeba odebrać pociechę ;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry