• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

uffff dopiero chwilke mam zeby usiasc sobie :) maz w domu same wiecie ... Natul padniety spi :)

Dzień dobry:)

Kciuki trzymac proszę!!! Żeby mnie szlag nie trafił z szukaniem kredytu na mieszkanie! Bo facet już zszedł na 172 tyś za to do remontu od dziadziusia... Jak do 170 zejdzie to bierzemy. Tylko ten kredyt:eek::eek::eek::eek: w środę biorę wolne i zaczynam...

Zaraz doczytam co tam u was...

to ja trzymam z calych sil &&&&&&&& , napewno wszystko sie uda !! :)

A tu pustki....Mała mi śpi a ja sobie oglądam co na ścianę w kuchni....Czy któraś z Was wie cokolwiek na temat szkła hartowanego do kuchni? Bardzo mi się takie coś podoba, ale zastanawiam się czy można to zrobić jakimś tańszym kosztem, bo na tej stronce to chyba dość drogo wychodzi...

I co jeszcze miałam pisać....hmmm...dumam nad oświetleniem łazienki...zdecydowaliśmy się na podwieszany sufit - zaczęłam szperać w necie i okazuje się, że halogeny to średnie rozwiązanie - dużo prądu ciągną, często się przepalają, a jeszcze jak w łazience duża wilgoć to też niekorzystnie...chciałam ledy, ale podobno dają kiepskie oświetlenie...no i drogo to wszystko wychodzi...to już zgłupiałam...wie ktoś coś na temat dobrego oświetlenia w łazience?? Bardzo chciałabym te ledy w sumie...ale jak mam mieć szpitalne oświetlenie, w dodatku punktowe to już sama nie wiem....

wiesz co mozna machnac fototapete zmywalna :) masz mase wzorow tani koszt i sami zrobicie !! efekt rewelka widzialam juz u kilku osob :) na to mozna dac , ale nie trzeba szklo :)

a co do lazienki kurcze nie wiem , ja lubie jak jest jasno wiec pewnie bralabym halogeny :) w koncu nie siedzi sie tam nie wiadomo jak dlugo :) mama ma od lat kilkunatu i nic sie nie dzieje , pradu tez nie zre to za duzo , oczywiscie zalerzy jaka wielkosc lazienki i ile ma ich byc ..

halo, dobry;)

Maja dziś sama siusiu do nocniczka zrobiła i już nie kropelkę tylko duzzzzio;))) a jaka dumna była;)) najlepsze jest to,że sama się pcha na nocnik a ja czasami mam dość jej ciągłego ubierania i rozbierania, bo się nie daje ubierać za bardzo;)))

Moniu dziękuje za pomysły ale to kupiła chrzestna i babcia;))

Lil a teraz kuchnia????;)))

super , gratki :))) no sliczna lobuziara :))) i jaka uhahana hehe z tymi rajtkami :)))

Monia
u mnie oki ..dzieci zdrowo rosną ..
od połowy stycznia otwieram swój gabinet i w końcu spełni sie moje marzenie :):)

powodzenia z bankami:):)&&&&&

brzmi super opis salonu !! tylko pozazdroscic :)

reklama
Paula
trzymam za słowo :)

Asionek
cześć piękności :)
mam nadzieje,że z salonem będzie tak jak myslę ,że będzie :-p
a czy Josephine jeszcze tu zagląda...?

Mamuś a co z Marylką??? Co do godzin to jak masz tak super przemyślane to najważniejsze! No i super, że zawsze w tygodniu będziesz miała dwa pełne dni wolnego! No i masz rację, że etat wszędzie 8 godzin....A Ty będziesz u siebie i to będzie najlepsze! Podoba mi się, że tak ładnie poplanowałaś i teraz to realizujesz! A jak Wam się udało znaleźć ten lokal?

Asionku kupiliśmy dziś super ledy - efekt będzie podobny do halogenów. A jak coś będzie nie tak to się wymieni :-)

Paulinko witaj witaj! :-)

Mamuś no to gratulacje dla Marylki!! Ach te ciąże nigdy nie przestaną mnie ekscytować! Mi się dziś śnił mój trzeci poród hehe - tak uwielbiam atmosferę porodu, że żal mi, że już to mnie nigdy nie spotka...No ale mam swoje dwa bąki :-)

A Jos dawno nie zaglądała i to mi przypomina, że ostatnio nękają mnie wszelkiego rodzaju tęsknoty za osobami, które były i które już nie zaglądają. Sentymentalna jestem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: A co do lania to każdy za co innego obiecuje :-p Ciężko spamiętać jak się ma tyle na sumieniu ;-)

Paula
na pewno to o TEJ Marylce myslisz bo taka agenciara to tylko jedna była :))

Lil
nooo...fajna tu ekipa była a teraz się babeczki porozchodziły...dziećmi zajmują ..pracują i na bb mało czasu mają..

ja dzis miałam urlop ,ale od jutra do pracy i też nie wiem kiedy będę mogła sobie na taki dzień jak dzis pozwolić ..

reklama
aaaaa--jeszcze miałam pisać o Wisieńce :))
Ja też pewnie pamiętacie ;))
ma dorosłego syna i 1,5 roku temu urodziła Emilkę ...w czerwcu rodzi 3cie dzieciątko:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry