Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moniu nic się nie martw - będzie dobrze! Dużo musicie wziąć tego kredytu? I jaki remont zaplanował mąż? PISZ! :-) A powiedz okolica tego mieszkania fajna? Jaka ekspozycja okien? Balkon? Place zabaw? Przedszkola? Szkoły? Sklepy? :-)
Bry! Wpadnę później, bo muszę lecieć. Póki co, dałam radę poczytać i mam do powiedzenia tylko tyle -
EWELINA o KTÓREJ CI SYNEK CHODZI SPAĆ ??????????????????????????? Pytanie retoryczne, bo przecie wiem.
U mnie standard. Dziecko mi nie śpi/bardzo mało śpi w dzień, a wieczorem zaczyna ziewać około 21. A rano budzi się ok. 6, a w nocy wierci się szaleniec i pokrzykuje nawet :/
Czarny kocur mój Togo jednak umiera na raka, wczoraj miał jeszcze rentgen i usg i wykupiłam już leki przeciwbólowe. Guz zaczyna zasłaniać oko. Tyle lat mego życia z tym zwierzem...zawsze był obok i mi mruczał jak było mi bardzo źle...
Lili:-):-):-)
Kredytu musimy wziąć ok 110 tyś. na: zakup mieszkania, remont, opłaty i jeszcze żeby zostało jakieś coś na lokatę na czarną godzinę..
Mieszkanie ma okna wscód-zachód - chyba.... ale to rolety się da i będzie ok Okolica jest super bo to centrum miasta, tylko tak jakby z tyłu... Sklepy ok plac zabaw - brak ale obok mieszkają znajomi z podwórkiem i do mamy blisko, na łąki z psem i nad rzeke też blisko. Do szkoły kawałek ale planują ją do mojej mamy rano zawozić i babcia będzie ją zaprowadzać i odbierać ze szkoły Z przedszkola pewnie niania - bo chcę mieć drugie dziecko wtedy) Balkon jest super bo zabudowany ściankami na końcach - taki mi się marzył bo można szafki zrobić i kwiatki wieszać)
A co do remontu to to co pisałam wczoraj tylko w szczegółach typu gdzie światło itp. I gadał z kolegą który ma sklep meblowy że nam po cenach hurtowych załatwi meble do kuchni i z drugim że mu łazienkę pomoże....
Lil, oj chciałoby się długie urlopu...ale niestety...miałam piętek i poniedziałek wolny, dziś już orka :-\
Kocur, straaasznie mi przykro...tulam*
Monia, no i wszystko zaczyna się układać - super!
Ewcik, co tam, jak tam? :*
Paulinka, Mamcia, Asionek, Zizi i całą reszta pozdrawiam serdeczniście :-)