• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Dobry:)

Mój dzień zaczął się o 4.30 dziś.... a jak u was??
Bo u mnie póki co KAWA:-D:-D

A mąż już wczoraj zaplanował cały remont i wystrój mieszkania:baffled::baffled: więc teraz MUSIMY dostać kredyt....
Tylko chyba z mamą będę musiała wziąć... ehhh

Ostatnia edycja:
Moniu nic się nie martw - będzie dobrze! Dużo musicie wziąć tego kredytu? I jaki remont zaplanował mąż? PISZ! :-) A powiedz okolica tego mieszkania fajna? Jaka ekspozycja okien? Balkon? Place zabaw? Przedszkola? Szkoły? Sklepy? :-)

Bry! Wpadnę później, bo muszę lecieć. Póki co, dałam radę poczytać i mam do powiedzenia tylko tyle -

EWELINA o KTÓREJ CI SYNEK CHODZI SPAĆ ??????????????????????????? Pytanie retoryczne, bo przecie wiem. :dry:
:-p

U mnie standard. Dziecko mi nie śpi/bardzo mało śpi w dzień, a wieczorem zaczyna ziewać około 21. A rano budzi się ok. 6, a w nocy wierci się szaleniec i pokrzykuje nawet :/

Czarny kocur mój Togo jednak umiera na raka, wczoraj miał jeszcze rentgen i usg i wykupiłam już leki przeciwbólowe. Guz zaczyna zasłaniać oko. Tyle lat mego życia z tym zwierzem...zawsze był obok i mi mruczał jak było mi bardzo źle...
:(

Lili:-):-):-)
Kredytu musimy wziąć ok 110 tyś. na: zakup mieszkania, remont, opłaty i jeszcze żeby zostało jakieś coś na lokatę na czarną godzinę..
Mieszkanie ma okna wscód-zachód - chyba.... ale to rolety się da i będzie ok:) Okolica jest super bo to centrum miasta, tylko tak jakby z tyłu... Sklepy ok:) plac zabaw - brak ale obok mieszkają znajomi z podwórkiem:) i do mamy blisko, na łąki z psem i nad rzeke też blisko. Do szkoły kawałek ale planują ją do mojej mamy rano zawozić i babcia będzie ją zaprowadzać i odbierać ze szkoły:) Z przedszkola pewnie niania - bo chcę mieć drugie dziecko wtedy:)) Balkon jest super bo zabudowany ściankami na końcach - taki mi się marzył bo można szafki zrobić i kwiatki wieszać:))
A co do remontu to to co pisałam wczoraj tylko w szczegółach typu gdzie światło itp. I gadał z kolegą który ma sklep meblowy że nam po cenach hurtowych załatwi meble do kuchni i z drugim że mu łazienkę pomoże....

A jak tam twój remont?

Kotek przykro mi bardzo:(

Witajcie,

Lil, oj chciałoby się długie urlopu...ale niestety...miałam piętek i poniedziałek wolny, dziś już orka :-\

Kocur
, straaasznie mi przykro...tulam*

Monia,
no i wszystko zaczyna się układać - super!

Ewcik,
co tam, jak tam? :*

Paulinka, Mamcia, Asionek, Zizi
i całą reszta pozdrawiam serdeczniście :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry