• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Mamuś a do kiedy pracujesz w tym gabinecie? Mam nadzieję, że sobie święta wolne zrobisz :-)

Paulinko no coś mi się właśnie wydaje, że mi coś obiecywałaś :-) ale może się mylę?? :-p Nigdy nie jest za późno na wszelkiego rodzaju obietnice!

Paulinko no super to jest jak dziecko przychodzi z przedszkola i podśpiewuje pod nosem :-) Ja uwielbiam te momenty! U nas najczęściej Maciuś w czasie zabawy śpiewa - jak go proszę o piosenkę to NIGDY W ŻYCIU - ale jak się zapomni to CUD MIÓD :-)

u nas dziś śpiewał 'chwała na wysokości, chwała....' właśnie w czasie zabawy, mąż spojrzał zdziwiony a ja od razu skumałam,że kolęd się uczą;)), w czwartek muszą się ubrać na biało-czerwono i mam zagrychę,,bo z czerwonym kiepsko u nas;)))

a inne rzeczy Danio śpiewa chętnie, łatwo podłapuje z tv, czasami ja zaczynam śpiewać i śpiewamy na dwa głosy;))

a za co by ci tu lańsko obiecać Lilu???;))

Lilus
do grudnia własnie ..w tym tygodniu jeszcze idę a potem już urlop bo mam maaasę urlopu niewykorzystanego :))

Paula
dzis rozmawiałam z Wisieńka ..ma lepsze momenty i gorsze z mdłościami ,ale nawet jak ma lepsze to na bb nie wchodzi bo komp źle na nią działa ..mówi ,że Jej literki skaczą i przez to ma mdłości a nawet wymioty :sorry:
także się umęczy nam dziewczyna ..

moje krasnale też jak czasem zaczną śpiewać to matko z córką :shocked2:jeden przed drugiego--> każde coś innego więc ból głowy murowany:-p

biedna Wisieńka, mogłoby jej odpuścić i tak się z Emilką wymęczyła, może jej niedługo przejdzie??

Maja też próbuje śpiewać i czytać na głos, choć z mówieniem to u niej jeszcze trochę;))

Mamuś mi nawet ciężko czytać o mdłościach! I jeszcze jak masz małe dzieciątko, które Ci się wiecznie koło nóg kręci!!!! Ciężki los ciężarnej matki.....

Paulinko po prostu obiecaj :-) Mam dużo na sumieniu :-p

Papa Paulinko!

Lil
na szczęście pół dnia Emi spędza w żłobku więc Wisieńka ma chwilę oddechu a Emi bawi się z dziećmi ;))

Paula
papaśki ..
ja też zaraz mykam ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry